Knk tate gibi olcan sen dimi? İnternetten para kazanıyom bugatti falanGümletti
En azından kendi şaklabanlık yapıyo, millete yaptırmıyorAynen Kanka Sende Cem Yılmaz Gibi Şaklaban Olacan Gibi Güldür Güldü Çok Komik
OJUEAWSOFUGWESOIUFRWOIHEPIHAQWEIHPEAQWIHRPQWEıhpqwe Patladım Bu Arada Kanka Hani İş Veren Ve Alan Vardır Ya Hani Sende Yarın İşe Gidecen Patrona Yalvaracan YaPatron İşlerini Sanaa Yaptırtacak YaEn azından kendi şaklabanlık yapıyo, millete yaptırmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tahmini yaş 15-16 diyorum ben.
La WordPress hazır temaları var.Hocam Risk Alamam Onun İçin Üstüne Hazır Kullanacam Mecbur Kod Darcığım O Kadar Geniş Değil
Youtube kanalı olarak yapsan daha mantıklı.Site İçin İsim Önerisi Lazım Aklımda Olan
Oyuncu Gazetesi
Oyuncu Gazetem
Gibi İsimler Alınmış Bunlar Gibi Düzgün Dikkat Çekici İsimler Önerir Misiniz
Önce yazı yazmayı öğren. Derslerine çalış bir deOJUEAWSOFUGWESOIUFRWOIHEPIHAQWEIHPEAQWIHRPQWEıhpqwe Patladım Bu Arada Kanka Hani İş Veren Ve Alan Vardır Ya Hani Sende Yarın İşe Gidecen Patrona Yalvaracan YaPatron İşlerini Sanaa Yaptırtacak Ya
Blogger Gibi Yerler Varken Uğraşmak İstemiyomLa WordPress hazır temaları var.
Tamam Kanka Sensin Üff Kes Artık Valla Yoruldum Sizlerle Uğraşmaktan İkile Haddi KonudanÖnce yazı yazmayı öğren. Derslerine çalış bir de
Ben de çocukken Blogger kullanıyordum. WordPress'e geçtikten sonra çektiğim oh be yi unutmuyorum.Blogger Gibi Yerler Varken Uğraşmak İstemiyom
Onun İçin Edit Ve Metin İle Uğraşmak Zorundayım Çok Uğraştırıcı O DaYoutube kanalı olarak yapsan daha mantıklı.
AQWEYFYFOUEGWESWEITFWERIPTFWIE0 Tamam Kanka Sensin Sen TamamGünde kaç saat bilgisayar kullanma hakkın var. Bitti bitecek bak.