Neler Yeni

Oyun indirip silme alışkanlığından nasıl kurtulabilirim?

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Buğra Aykaç
Bugün yeni bir mobil oyun çıkmıştı onu indireyim dedim zorlandım sildim Fall Guys indirdim onu da sildim Wild Rift oynayayım dedim onu da sildim nedense hep oyun indirip siliyorum ve telefona zarar gelmesinden de korkuyorum ne yapmalıyım acaba?

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
...
Uygulama indirip silmekten telefona zarar geleceğini sanmıyorum hocam. Beğenmediyseniz ya da gereksiz bulduysanız silin gitsin. Telefon az rahatlasın. Kurtulmanız gereken bir bağımlılık değil bu. Beğenirseniz zaten durur. İlla kurtulmak isterseniz. Kendinize hakim olun. Az dursun, belki sonra oynarım dersiniz. Böylece o uygulama 10 yıl önce dünyayı silen sahibini bekleyen Minecraft köpeği gibi bekler. Belki onunla oynarsınız diye...

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Buğra Aykaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulama indirip silmekten telefona zarar geleceğini sanmıyorum hocam. Beğenmediyseniz ya da gereksiz bulduysanız silin gitsin. Telefon az rahatlasın. Kurtulmanız gereken bir bağımlılık değil bu. Beğenirseniz zaten durur. İlla kurtulmak isterseniz. Kendinize hakim olun. Az dursun, belki sonra oynarım dersiniz. Böylece o uygulama 10 yıl önce dünyayı silen sahibini bekleyen Minecraft köpeği gibi bekler. Belki onunla oynarsınız diye...
Konuyla alakasız ama bronz olmuşsunuz hayırlı olsun hocam.

Clayz

80+ Silver
Bugün yeni bir mobil oyun çıkmıştı onu indireyim dedim zorlandım sildim Fall Guys indirdim onu da sildim Wild Rift oynayayım dedim onu da sildim nedense hep oyun indirip siliyorum ve telefona zarar gelmesinden de korkuyorum ne yapmalıyım acaba?
telefona zarar gelmez ben cok nadır oyun ındırırım yt den bakıyorum zaten benlıkse ındırıyorum degılse dokunmuyorum ama mobılde zaten cok ıyı oyun yok yanı

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Buğra Aykaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefona zarar gelmez ben cok nadır oyun ındırırım yt den bakıyorum zaten benlıkse ındırıyorum degılse dokunmuyorum ama mobılde zaten cok ıyı oyun yok yanı
Tek elimde adam akıllı olan şey PS3 onda da online oyun oynayamıyorum ben de online mobil oyun oynamaya çalışıyorum

Clayz

80+ Silver

Hanaz

80+ Gold
Ozaman bilgisayarlardaki ssd ler her sene değişmesi lazım neredeyse her gün 1gb lık video veya dosya siliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,151
Üyeler
169,079
Son üye
cekmis7997
Top Bottom