Neler Yeni

Oyun indirirken internet çalışmıyor

egehan467

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Egehan Yıldırım
Merhaba Steam veya epic games ile oyun indirme sırasında 3-5 dk sonra indirme sıfıra düşüyor ve internet gözükmesine rağmen ne oyunu indiriyor ne de başka siteler açılıyor bu sorun neden kaynaklanıyor acaba ?

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Ömer
İnternetinin tamamını kullanıyor, ortalama indirme hızına bakarak hızından biraz feragat edip hız kısıtlama yaparsan internet kullanımında sorun yaşamazsın.

egehan467

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Egehan Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetinin tamamını kullanıyor, ortalama indirme hızına bakarak hızından biraz feragat edip hız kısıtlama yaparsan internet kullanımında sorun yaşamazsın.
Teşekkür ederim deneyeceğim ama daha önce böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım o nedenle bir problem olduğunu düşündüm.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
umut şahin
Merhaba Steam veya epic games ile oyun indirme sırasında 3-5 dk sonra indirme sıfıra düşüyor ve internet gözükmesine rağmen ne oyunu indiriyor ne de başka siteler açılıyor bu sorun neden kaynaklanıyor acaba ?
internet paketin nedir ve bunu aşmak için hız kısıtlama yap

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
Teşekkür ederim deneyeceğim ama daha önce böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım o nedenle bir problem olduğunu düşündüm.
Dostum bende 100 mb kullanıyorum öyle bir sorun yasamadım 10 mb e sabitliyorum genelde sen modemi bi kapat ac bida dene sunucuları felan degiştir..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,459
Üyeler
161,705
Son üye
abbasomhoka
Top Bottom