Merhaba Steam veya epic games ile oyun indirme sırasında 3-5 dk sonra indirme sıfıra düşüyor ve internet gözükmesine rağmen ne oyunu indiriyor ne de başka siteler açılıyor bu sorun neden kaynaklanıyor acaba ?
Teşekkür ederim deneyeceğim ama daha önce böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım o nedenle bir problem olduğunu düşündüm.İnternetinin tamamını kullanıyor, ortalama indirme hızına bakarak hızından biraz feragat edip hız kısıtlama yaparsan internet kullanımında sorun yaşamazsın.
internet paketin nedir ve bunu aşmak için hız kısıtlama yapMerhaba Steam veya epic games ile oyun indirme sırasında 3-5 dk sonra indirme sıfıra düşüyor ve internet gözükmesine rağmen ne oyunu indiriyor ne de başka siteler açılıyor bu sorun neden kaynaklanıyor acaba ?
Hocam turknet 100 mbps fiber kullanıyorum. Şimdi epic games üzerinden kısıtlamayı yaptım bakalıminternet paketin nedir ve bunu aşmak için hız kısıtlama yap
anladımHocam turknet 100 mbps fiber kullanıyorum. Şimdi epic games üzerinden kısıtlamayı yaptım bakalım
Dostum bende 100 mb kullanıyorum öyle bir sorun yasamadım 10 mb e sabitliyorum genelde sen modemi bi kapat ac bida dene sunucuları felan degiştir..Teşekkür ederim deneyeceğim ama daha önce böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım o nedenle bir problem olduğunu düşündüm.