RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,465
Diskin yetişemiyor gibiYaptım fakat hocam usandım artık düzeltemedim.
Diskin yetişemiyor gibiYaptım fakat hocam usandım artık düzeltemedim.
O zaman yapacağın şey 1 modemi kapatıp 10 saniye bekleyip açın 2 ethernet kablosunu kontrol edin giril ve çıkışını 3 usb adaptörünüz varsa driverlarını güncelleyin eğer bunların hiç biri olmuyorsa müşteri hizmetlerini arayıp pot değişimi isteyinYaptım fakat hocam usandım artık düzeltemedim.
Daha önceden laptop farkı ustam ondaki diskin okuması 6000 civarındaydı aynı şekilde onda da bu şekilde yavaş indiriyordum en baba 60-70 görüyordu.Diskin yetişemiyor gibi
Teşekkür ederim zaman ayardığın için hocam bir şekilde artık yapmaya çalışacağım.O zaman yapacağın şey 1 modemi kapatıp 10 saniye bekleyip açın 2 ethernet kablosunu kontrol edin giril ve çıkışını 3 usb adaptörünüz varsa driverlarını güncelleyin eğer bunların hiç biri olmuyorsa müşteri hizmetlerini arayıp pot değişimi isteyin
Bişi değil umarım sorunun kısa süre hal olurDaha önceden laptop farkı ustam ondaki diskin okuması 6000 civarındaydı aynı şekilde onda da bu şekilde yavaş indiriyordum en baba 60-70 görüyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim zaman ayardığın için hocam bir şekilde artık yapmaya çalışacağım.