1000 Mbps İnternet Yavaş İndiriyor Yardım

ugurcan78

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba, TürkTelekom 1000 Mbps paketi internete sahibim fakat Steam veya Epic Games gibi platformlardan oyun indirirken indirme hızı 55-60 MB/s hızını geçmiyor. Başına gelen varsa veya çözümü bilen yardımcı olabilir mi rica etsem bilgisayarımda hız testi yaptığımda 940 Mbps civarı alıyorum ve IDM ile bir şey indirirken de tam hıza yakın hız alıyorum fakat Steam üzerinde falan yavaş indiriyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Hocam bir oyun indirdiğinizde detaya girin ayarlardan bağlantı ayarları olması lazım orda mb sabitleme var ordan 900mb sabitleyip deneyin olmuyorsa modemi kapatıp bir 10 saniye bekleyip tekrar açın eğer oda olmuyorsa müşteri hizmetlerle görüşmeniz lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bir oyun indirdiğinizde detaya girin ayarlardan bağlantı ayarları olması lazım orda mb sabitleme var ordan 900mb sabitleyip deneyin olmuyorsa modemi kapatıp bir 10 saniye bekleyip tekrar açın eğer oda olmuyorsa müşteri hizmetlerle görüşmeniz lazım
Ancak bu ayar steamde

Hocam müşteri hizmetlerini aradım fakat zaten hız testinde sonuç stabil 900 Mbps geldiği için ellerinden bir şey yapmak gelmedi, acaba steam indirme sunucularını falan mı değiştirmem lazım anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ancak bu ayar steamde

Hocam rastgele stemaden bir oyun indirip fotosunu atarmısınız ?
1747080934245.webp
Hocam şöyle denemelik indiriyorum oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,338
Üyeler
174,857
Son üye
NathanneiL
Geri