Ramazan İşbilen
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 65
- İsim
- Ramazan İşbilen
Bilgisayarıma format attıktan sonra gta v yüklemek istedim fakat yüklenirken bir anda internet kesiliyor.
Tam olarak açıklamak gerekirse (bu sorun önceden de vardı) yüksek boyutlu dosyalar indirirken her 5 dakikada bir internet kesiliyor ve modemde kırmızı ışık yanıyor.
Router'a firmware güncellemesi yaptım ama bir şey değişmedi.
Ayrıca saniyede 1.3 1.4mb olması gereken indirme hızı da 800kb 900kb larda geziyor nedenini bir türlü çözemedim. bilgisayar 19 saattir açık ve gta indiriyor ve hala 36gb daha indirmesi gerekiyor.
Routerim Tenda AC5
Tam olarak açıklamak gerekirse (bu sorun önceden de vardı) yüksek boyutlu dosyalar indirirken her 5 dakikada bir internet kesiliyor ve modemde kırmızı ışık yanıyor.
Ayrıca saniyede 1.3 1.4mb olması gereken indirme hızı da 800kb 900kb larda geziyor nedenini bir türlü çözemedim. bilgisayar 19 saattir açık ve gta indiriyor ve hala 36gb daha indirmesi gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modemim ZyXEL P-1302-T10D v3Bilgisayarıma format attıktan sonra gta v yüklemek istedim fakat yüklenirken bir anda internet kesiliyor.
Routerim Tenda AC5