Neler Yeni

Oyun indirmek internet faturasına yansırmı

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
Arkadaşlar ben şimdi Gt 5 indiriyorum.Benim internetim sınırsız peki bu oyunu indirmem faturaya yansırmı ?
Lütfen cevaplarmısınız arkdaşlar acilde

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
kotalı değilse internet tarifen yansımaz

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Hayır yansımaz alakası bile yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bilal Bulama
Arkadaşlar ben şimdi Gt 5 indiriyorum.Benim internetim sınırsız peki bu oyunu indirmem faturaya yansırmı ?
Lütfen cevaplarmısınız arkdaşlar acilde
pcyi açık bırakmandan dolayı küçük bir miktar artar fakat sadece pc açık kalacağı için

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Yansımaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pcyi açık bırakmandan dolayı küçük bir miktar artar fakat sadece PC açık kalacağı için

Elektrikten değil internetten bahsediyoruz?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Nasıl yansımıyor?
Ben yansıyor diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mehmet Berkay Dağlı
Neden yansısın güzel kardeşim? İnternetin parasını ödüyorsun istediğini yaparsın. Yıl oldu 2020.

Apronte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Numan Altay
kotalı değilse internet tarifen yansımaz
Bu bahsedilen, kotalı internetler için bile geçerli değil. Kota aşımında internetinizin hızı yavaşlar. Faturaya yansıması söz konusu bile olamaz. Faturaya yansıması için hattın mobil olması gereklidir ki mobil hatların bile çoğunda geçerli değil bu.

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
Bu bahsedilen, kotalı internetler için bile geçerli değil. Kota aşımında internetinizin hızı yavaşlar. Faturaya yansıması söz konusu bile olamaz. Faturaya yansıması için hattın mobil olması gereklidir ki mobil hatların bile çoğunda geçerli değil bu.
o dediğin kota değil adil kullanım ve o geçen sene kalktı söz konusu yani. bu kota sınırı internetini aşarsan faturana ekleme yapıyor. ücret tarifesini bilmiyorum ama her gb için 1 tl gibi düşün mesela

Apronte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Numan Altay
o dediğin kota değil adil kullanım ve o geçen sene kalktı söz konusu yani. bu kota sınırı internetini aşarsan faturana ekleme yapıyor. ücret tarifesini bilmiyorum ama her gb için 1 TL gibi düşün mesela
Adil kullanım kotası değil mi? Yanlış mı biliyorum? Kota aşıldığında faturaya yansıma olayında da demişsin ki AKK kalktı. O zaman aşılan şey nedir ve neye ekstra para ödüyorum?

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
Adil kullanım kotası değil mi? Yanlış mı biliyorum? Kota aşıldığında faturaya yansıma olayında da demişsin ki AKK kalktı. O zaman aşılan şey nedir ve neye ekstra para ödüyorum?
tarifeleri araştır benim dediklerimi kabul etmiyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,632
Üyeler
164,883
Son üye
metepek
Top Bottom