onda dram yok diyorlar boşa samsung diye para vermeyin hocamF P değil ama kalitesinden emin olduğum, Samsung SSD 980. Ben de 1 TB modelini almayı düşünüyorum indirime girmesini bekliyorum. SSD de güvendiğim tek marka.
A2000 iyidir.Sadece oyunları kurmak için 2tb veya 1tb gerçekten f/p bir ssd arıyorum kasım ayında indirime dahil olan var mı öneriniz
Hocam bizzat ben 980 pro kullaniyorum bir sorun yok oyunlar beklediginizden daha hizli aciliyor windows sadece bir 5 6 saniyede aciliyor.Hocam onla
onda dram yok diyorlar boşa samsung diye para vermeyin hocam
980 pro 980’den farklı hocamHocam bizzat ben 980 pro kullaniyorum bir sorun yok oyunlar beklediginizden daha hizli aciliyor windows sadece bir 5 6 saniyede aciliyor.
Önerdiğiniz marka model var mıPci 4.0 1 tb alacagin parayla pci 3.0 2 tb al aradaki hiz farki oyunlarda hissedilmiyor yarim saniye felan nerdeyse
Ha kusura bakma pro olarak algilamisim.980 pro 980’den farklı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerdiğiniz marka model var mı
DRAM yok. O yüzden ucuz diğer modellerine göre. DRAM oyunlar için önemsiz.Hocam onla
onda dram yok diyorlar boşa samsung diye para vermeyin hocam
Pcie 4.0 için okuma ve yazma hızları baya düşük emin olamadım acaba başlık yanlış mı girilmiş yoksa çok giriş seviyesi bir m2 miAlıntıyı görüntüle
Nasıl fiyat