Neler Yeni

Oyun kütüphanemden hangi oyunları oynamalıyım?

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Buğra
Witcher 3 bu gün oynadım 3 saat ama sarmadı sonra dizisini izleyip hikayeyi anlayarak oyunu oynamak istedim. Ve sırada hangi oyunu oynayacağıma karar veremiyorum. Detroit oynadım bazılarını oynadım hatta oyunların. Ve GTA 5 de var ve hala hikaye modunu oynamadım. Oyun kütüphanem fena değil gibi. Önerileriniz için şimdiden sağolun.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-01 233827.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-01 233827.png
    2.3 MB · Hit: 35
  • Ekran görüntüsü 2025-04-01 233837.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-01 233837.png
    2.4 MB · Hit: 34
  • Ekran görüntüsü 2025-04-01 233844.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-01 233844.png
    2.6 MB · Hit: 35

Thadox

80+ Bronze
Hocam kaliteli bir hikaye istiyorsanız metro serisi ile başlamanızı tavsiye ederim. Metacritic puanı zaten ortada, ayrıca yamaları da internette mevcut.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kaliteli bir hikaye istiyorsanız metro serisi ile başlamanızı tavsiye ederim. Metacritic puanı zaten ortada, ayrıca yamaları da internette mevcut.
Bende öyle düşünüyordum sağolun şuan pc temizliyorum kafam rahat rahat oynayayım diye. Başka öneriniz varmı?

Thadox

80+ Bronze
Bende öyle düşünüyordum sağolun şuan pc temizliyorum kafam rahat rahat oynayayım diye. Başka öneriniz varmı?
Vallaha hocam arkham üçlemesi (origins de sayarsak 4 oluyor) oynarken ben çok keyif aldım. Şu an arkham knight oynuyorum (serinin son oyununu) kesinlikle tavsiye ederim. Oyunlar eski olsa da mekanikleri çok güzel. Hikayesi de batman e göre oldukça uyumlu hani aşırı kaliteli bi senaryo yok ama tamda olması gereken şekilde diyebilirim.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Eray Fındık
dredge sakin güzel bir oyun hafif geriyor belki o olabilir

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Buğra
Vallaha hocam arkham üçlemesi (origins de sayarsak 4 oluyor) oynarken ben çok keyif aldım. Şu an arkham knight oynuyorum (serinin son oyununu) kesinlikle tavsiye ederim. Oyunlar eski olsa da mekanikleri çok güzel. Hikayesi de batman e göre oldukça uyumlu hani aşırı kaliteli bi senaryo yok ama tamda olması gereken şekilde diyebilirim.
Onuda oynayacağım asylum oyununu oynamaya niyetlendim ama ne olduysa oynayadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dredge sakin güzel bir oyun hafif geriyor belki o olabilir
Ona en son bakayım. Zaten oynayacak çok oyun var eski pc çok kötüydü bir şey oynayamıyordun.

Hocam konudan alakasız ama yazınızın altına nasıl sistem özelliklerinizi ekliyorsunuz?

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Eray Fındık

Ona en son bakayım. Zaten oynayacak çok oyun var eski pc çok kötüydü bir şey oynayamıyordun.

Hocam konudan alakasız ama yazınızın altına nasıl sistem özelliklerinizi ekliyorsunuz?
Baldurs gate 3 alıp oynayabilirsin minimum 75 saat oynarsın

Thadox

80+ Bronze

Sağ üstte profil fotoğrafın var, orayı tıkla imza yazıyor. İmza kısmına istediğini yazabilirsin. Ben sistem özelliklerimi yazdım çoğu durumda bi konuda vs yardım istediğim ekstra sistemimi belirtmeme gerek kalmıyor

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Buğra
Baldurs gate 3 alıp oynayabilirsin minimum 75 saat oynarsın
pahalı ya.

Sağ üstte profil fotoğrafın var, orayı tıkla imza yazıyor. İmza kısmına istediğini yazabilirsin. Ben sistem özelliklerimi yazdım çoğu durumda bi konuda vs yardım istediğim ekstra sistemimi belirtmeme gerek kalmıyor
Hocam epicte dying light oyunlarıda indirimde eğer denediyseniz oynanırmı?

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
860
İsim
Furkan Demirtaş
Kesinlikle Tomb Raider serisi, Mafia serisi, ve Gta 5 hikaye modunu bitirebilirsin.

Thadox

80+ Bronze
pahalı ya.

Hocam epicte dying light oyunlarıda indirimde eğer denediyseniz oynanırmı?
Dying light 1 hikayesini kuzenim ile oynuyoruz denk geldikçe, beraber oynadığımız için ben çok keyif alıyorum beraber zombilerden kaçmak loot aramak birbirimizi kaldırmak vs eğlenceli oluyor o yüzden öneririm. Tek oynasan bile zombi olayına biraz merakın varsa sarar. İkinci oyunu hiç oynamadım onun hakkında yorum yapamam.

dnzz

80+
Witcher 3 bu gün oynadım 3 saat ama sarmadı sonra dizisini izleyip hikayeyi anlayarak oyunu oynamak istedim. Ve sırada hangi oyunu oynayacağıma karar veremiyorum. Detroit oynadım bazılarını oynadım hatta oyunların. Ve GTA 5 de var ve hala hikaye modunu oynamadım. Oyun kütüphanem fena değil gibi. Önerileriniz için şimdiden sağolun.
Metro serisi,mafya serisi, tomb raider serisi

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Buğra
Dying light 1 hikayesini kuzenim ile oynuyoruz denk geldikçe, beraber oynadığımız için ben çok keyif alıyorum beraber zombilerden kaçmak loot aramak birbirimizi kaldırmak vs eğlenceli oluyor o yüzden öneririm. Tek oynasan bile zombi olayına biraz merakın varsa sarar. İkinci oyunu hiç oynamadım onun hakkında yorum yapamam.
tamamdır kütüphaneye ekleyeceğim oyunlar crysis serisi ve dying ligt 1 tek başıma oynayacağım arkadş çevremdeki kişilerde pc yok malesef.

Top Bottom