O halde şu oyunlara göz atmanı tavsiye ediyorum:
1. Half Life&Half Life 2
Eski bir oyundur ancak mutlaka deneyim edilmesi gereken oyunlardan biri olduğunu düşünüyorum.
2. Grand Theft Auto 4&5
Elbette GTA serisinin önceki oyunlarını da oynayabilirsin ancak günümüz şartlarında seni biraz sıkabilir.
3. Bioshock Serisi
Hikayesiyle insanı epey saran bir oyun. Oynanışı da fena değildir. Hikayeli oyunları seviyorsan mutlaka denemelisin.
4. Portal Serisi
Bu oyun serisi de çok yeni sayılmaz ancak bu oyunda önemli olan daha çok bulmacalar, o yüzden çok sırıtmıyor. Kesinlikle oynanmalı.
5. The Elder Scroll V: Skyrim
Rol yapma oyunlarını seviyorsan ve bitmek bilmeyen saatler boyunca açık dünyada gezerim diyorsan bu oyun tam sana göre
6. The Witcher 3
Arkadaşının tavsiye ettiği oyunu bende tavsiye ediyorum. Kesinlikle oynanması ve deneyimlenmesi gereken bir oyun. Ben bu seriye 1,2,3 şeklinde başlamıştım ve gayet hoşuma gitti. Hikayeyi tamamen öğrenmek istiyorum diyorsan ilk iki oyunu da oynayabilirsin.
7. Red Dead Redemption 2
Son zamanların çıkan en güzel ve güncel oyunlarından bir tanesi. Yan görevleri, atmosferi, grafikleri vs. çok iyi bir oyun.
8. Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty serisinin oyunlarını say say bitmez.
O yüzden FPS oyunlarını seviyorsan Modern Warfare gayet iyidir.
9. Dying Light
Korku oyunlarını seviyorsan mutlaka denemelisin. Geceleri yaşanan adrenalini ancak oynayanlar bilir.
10. FİFA 20
Futbol oyunlarını seviyorsan senin oyunun budur.
*Bonus: Bunların dışında ücretli veya ücretsiz oynayabileceğin güzel online oyunlar: LoL, CS:GO, Dota 2, Overwatch, CoD:Warzone, Fortnite, Hearthstone, Pubg aklıma gelenlerden bazıları.