Neler Yeni

Oyun önerebilir misiniz güzel sıkmayan olsun yeter

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,273
İsim
Diyarhan
Rpg seversen the witcher skyrim öneririm onun dışında dead by daylight da güzeldir.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Asc 2

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Prototype 1,2
Call of duty (benim en sevdiğim) World At war.
Max payne serilerine de bakabilirsin.

Sonunda Call of duty world at war seven birisini gördüm bazıları oyunun ismini bile bilmiyor ama bence harika bir oyun 2 defa bitirmiştim prototype'de küçüklüğümün oyunu amcamın oğlunda bilgisayar vardı hep onu oynardı bende izlerdim çok keyifli bir oyun

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Sonunda Call of duty world at war seven birisini gördüm bazıları oyunun ismini bile bilmiyor ama bence harika bir oyun 2 defa bitirmiştim prototype'de küçüklüğümün oyunu amcamın oğlunda bilgisayar vardı hep onu oynardı bende izlerdim çok keyifli bir oyun
Şuan olsun yine oynarım world at war şu japonları alev silahı ile yakmak kadar hiç bir şey zevk vermiyo.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
The Witcher 3 gerçekten çok iyi bir oyun. Sadece at sürerek bir sürü görev ve hikaye keşfedebilirsiniz.
Assassin's Creed Serisi
Crysis Serisi
Dishonored Serisi
Online olarakta;
Paladins
Rocket League

Bunları tavsiye edebilirim fakat en çok önerdiğim The Witcher 3.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar kolay kolay oyun beğenmem şuana kadar beğendiğim oyunlar Detroit, Beyond, Valorant, Forza, Fall Guys, GTA, Fortnite neredeyse bu kadar oyunu beğendim beğenebileceğim güzel saran bir oyun önerebilir misiniz?
Sen Boş Ver RDR2'yi Ben'de Pek Sevmedim, Witcher 3, Cyberpunk 2077, Mass Effect Serisi, Metro Serisi Bunları Bitir Sana Aylarca Yetecek Oyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonunda Call of duty world at war seven birisini gördüm bazıları oyunun ismini bile bilmiyor ama bence harika

COD Serisin'de Nadir Sevdiğim Oyunların'dan Biridir world at war 3-4 Kere Bitirmiş Olabilirim.

Son düzenleme:

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Daha önerebilir misiniz

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
Prototype 1,2
Call of duty (benim en sevdiğim) World At war.
Max payne serilerine de bakabilirsin.
bi çok oyuncu world at war ı sevmedi ki benim oynadıklarımdan en kötüsü oydu :D tabi zevkler farklıdır orası ayrı ben arkadaşa witcher 2 ve 3 öneriyorum bu arada

Top Bottom