Oyun önerebilir misiniz güzel sıkmayan olsun yeter

Dusmax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,026
Arkadaşlar kolay kolay oyun beğenmem şuana kadar beğendiğim oyunlar Detroit, Beyond, Valorant, Forza, Fall Guys, GTA, Fortnite neredeyse bu kadar oyunu beğendim beğenebileceğim güzel saran bir oyun önerebilir misiniz?

Prototype 1,2
Call of duty (benim en sevdiğim) World At war.
Max payne serilerine de bakabilirsin.

Detroit Become Human ve Beyond : Two Souls oyunlarını beğendiysen tercihe bağlı hikayeli oyunları sevdiğini düşünüyorum. Buna uygun olarak şunları öneririm:

Erica (Film gibi bir oyun)
The Walking Dead Serisi
Heavy Rain
Horizon Zero Down (Kesinlikle Oynamalısın)
The Witcher 3
Days Gone
Death Stranding
Life Is Strange

Rdr 2 (mutlaka) ac serisi, Call of duty

Arkadaşlar kolay kolay oyun beğenmem şuana kadar beğendiğim oyunlar Detroit, Beyond, Valorant, Forza, Fall Guys, GTA, Fortnite neredeyse bu kadar oyunu beğendim beğenebileceğim güzel saran bir oyun önerebilir misiniz?
rdr2

Red Dead Redemption 2 oyna.

Arkadaşlar herkes RDR2 öneriyor fakat ne bileyim pek hoşuma gitmiyor o oyun benim

Mafia II
Battlefield I
GTA
Subnautica
Orcs Must Die! 3
Rdr2
Creaks
PUBG
Apex Legends
Rocket League
LoL
WWE 2K16

assassin's creed odyssey rdr2

Call of Duty'nin çoğ oyunu güzel oluyor özellikle Modern Warfare serisini öneririm, battle royale seviyorsanız Warzone'a bakın,
Mafia'ya bakabilirsin definitive edition (yenilenmiş) sürümleri harika grafikler içeriyor ve hikayesi de saran bir yapıya sahip bence,
Apex Legends, bence en iyi battle royale oyunu
PUBG el becerin varsa oynayabilirsin, el becerin yoksa ve koşmayı seviyorsan koşu simulator'ü olarak kullanabilirsin

Rdr2 Kesinlikle

Yuzu ile Suoer Mario World yada Mario Oddysed oynabilirsin. Ben arkadaslar ile oynuyorum hem cok eglenceli hem de bolunler giderek zorlasiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,271
Üyeler
183,255
Son üye
aquanirvana
Geri