Gow 2018 ı eski bilgisayarımda 50 fps de low ayarlarda bitirmiştim. İnanılmazdı ilk defa sağlam bir oyun oynuyordum. Gow ragnarok en sevdiğim oyunlardan. Bu seriye tekrar başlayayım mı? Ghost of tsushima bitirdim oda mükemmeldi. Bu aralar çok fazla cs sardım. Aim falan baya çalışıyorum. Seçkinim olmadığı için sıkıldım seçkin alınca devam edeceğim. Şimdi valorant oynuyordum saldım. Cs ye göre baya kötü geliyor bana. GTA 5 bitirmeyi 20 sefer denedim olmuyooor. Gene %25 de saldım. Rdr2 var kütüphanede oda sarmıyor. Bana hikayesi ve aksiyonu güzel olan bir oyun önerin lütfen. Oynadığım oyunlar tlou serisi Uncharted, Detroit falan. Mafia serisini de bitiremiyorum 1. Oyunu 3 sefer denedim olmuyor.
expedition düşünüyordum. elden ring bi ara oynamak istedim ama ben aşırı sinirlenen biriyim fifa da masa birkaçkere kol klavye kırmışlığım var. witcher a tekrar şans vermeyi düşünüyordum ama bilemiyorum tekrar sarmayabilir.Elden ring nasıl olur acaba hocam ya da witchera tekrar sans verebilirsiniz bence.Baska o tür oyun Black Myth: Wukong olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve kesinlikle Expedition 33 gamepasste var
bi baktım benlik değil ya.Evil westbdeneyebilirsin hocam dusuk butceli gow kendisi
sinir bi oyun gibi ya hiç gelemem.Darksiders serisine bakın. Epicte bazen aşırı ucuz oluyor.
hocam expedition gamepasste var tekrar söyleyim.Wukong aslında güzel oyun ona da sans verilebilir benceexpedition düşünüyordum. elden ring bi ara oynamak istedim ama ben aşırı sinirlenen biriyim fifa da masa birkaçkere kol klavye kırmışlığım var. witcher a tekrar şans vermeyi düşünüyordum ama bilemiyorum tekrar sarmayabilir.
bi baktım benlik değil ya.
sinir bi oyun gibi ya hiç gelemem.
sanırım gta 5 bitirmeye zorlayacağım. inşallah onu bitirdikten sonra sarmaya başlar oyunlar. ondan sonra ne oynayayım kararsızım. ilk başta epic kütüphanemdeki oyunları bitiririm galiba.
Korku oyunlarından altıma ediyorum valla.Residint evil serisi sarar bende 7 yi bitirdim 8 ide bugün bitiririm herhalde soluksuz oynadım pes peşe
GTA 5 bittikten sonra GTA sa tekrar başlayacağım baya unuttun onu.hocam expedition gamepasste var tekrar söyleyim.Wukong aslında güzel oyun ona da sans verilebilir bence
evil west geldi aklıma benimde direkEvil westbdeneyebilirsin hocam dusuk butceli gow kendisi
Başka yok benxeyen çünkievil west geldi aklıma benimde direk![]()
ben alan wake 2 den sonra bunları oynayınca okadarda korkunç gelmedi banaKorku oyunlarından altıma ediyorum valla.
GTA 5 bittikten sonra GTA sa tekrar başlayacağım baya unuttun onu.