RDR2oyun önerilerinize açığım her türlü fps olur hikaye olur fark etmez lütfen
İmzasında yazmış hocam.Sistemin nedir?
State Of Decay 2 öneririm son 5 gündür çok düştüm oyuna çok keyiflioyun önerilerinize açığım her türlü fps olur hikaye olur fark etmez lütfen
Özür dilerim hocam, genelde telefondan girdiğim için göremiyorum.Forza Horizon 4 gerçekten açılışı bile oynamaya yeter.
İmzasında yazmış hocam.
RYZEN 5 5600X--GTX 1650 SUPER-- MSI B550 GAMİNG PLUS--COOLER MASTER 700W PSU--2X8GB ADATA RAM 3000MHZ--THERMALTAKE SNOW EDİTİON COOLER--COOLER MASTER TD500 4X120 MM KASA
RDR2, Witcher 3, Forza Horizon 4.oyun önerilerinize açığım her türlü fps olur hikaye olur fark etmez lütfen
Oyun erken erişimde, droplar vs olabilir ama girip bir bakabilirsin -tek veya squad- beni sardı. https://store.steampowered.com/app/760160/Vampire_The_Masquerade__Bloodhunt/oyun önerilerinize açığım her türlü fps olur hikaye olur fark etmez lütfen
Hocam bildiğinize telefonda ekranı yatay yaparsanız gözüküyor.Özür dilerim hocam, genelde telefondan girdiğim için göremiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
RDR2, Witcher 3, Forza Horizon 4.
900 saat oynayabilirsin meselaThe Witcher 3 oynamanı tavsiye ederim oyunun farklı sonları var bitirip tekrar başlayabilirsin defalarca sıkılmazsın güzel oyundur
Hocam nier konusunda bilgili misiniz?Automata