Neler Yeni

Oyun önerir misiniz?

AnılFlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Anıl Saraç
acik dunya olursa cok guzel olur cesitlilik bulunmasini cok istiyorum hemen sıkmasın daha cok uzun vadeli bir oyun ariyorum anliyacaginiz simdiden tesekkurler

TechGuy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Cemil Ciger
acik dunya olursa cok guzel olur cesitlilik bulunmasini cok istiyorum hemen sıkmasın daha cok uzun vadeli bir oyun ariyorum anliyacaginiz simdiden tesekkurler
O zaman RDR2 al. En az 1 ay single player takılırsın.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,578
İsim
Emre
Discord
necromancerr
modlayarak cyberpunk oynayabilirsin ultra mega açık dünya olmasada tatmin eder (bazı görevler tekrara biniyor bilgine) özellikle pl mis gibi gelir
Sonra witcher 3 oynayabilirsin.

AnılFlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Anıl Saraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diyalog okumayı seviyor musun bide rol yapma oyunlarını seviyor musun?
diyalog okumakla ilgili sorunum yok asiriya kacmadigi surece rol yapma oyunu olarakta detroit o kategoriye giriyor mu bilmiyorum ama en sevdiğim oyundur kendisi

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
ac mirage bitirdim şimdi 14 saat surdu guzeldi

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
diyalog okumakla ilgili sorunum yok asiriya kacmadigi surece rol yapma oyunu olarakta detroit o kategoriye giriyor mu bilmiyorum ama en sevdiğim oyundur kendisi
Disco elysium aşırıya kaçabilir ama müthiş bir oyun ve baldurs gate 3 seveceğini düşünüyorum bakıp fikirlerini belirtirsen sevinirim

AnılFlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Anıl Saraç
Disco elysium aşırıya kaçabilir ama müthiş bir oyun ve baldurs gate 3 seveceğini düşünüyorum bakıp fikirlerini belirtirsen sevinirim
disco elysiuma hic elimi surmeyi dusunmuyorum kamera acisi pek hosuma gitmiyor ama baldurs gate 3 aklimda suanlik ilgimide ceken bir oyun kendisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,348
Üyeler
164,655
Son üye
gabrielsara30cm
Top Bottom