O zaman RDR2 al. En az 1 ay single player takılırsın.acik dunya olursa cok guzel olur cesitlilik bulunmasini cok istiyorum hemen sıkmasın daha cok uzun vadeli bir oyun ariyorum anliyacaginiz simdiden tesekkurler
modlayarak cyberpunk oynayabilirsin ultra mega açık dünya olmasada tatmin eder (bazı görevler tekrara biniyor bilgine) özellikle pl mis gibi geliracik dunya olursa cok guzel olur cesitlilik bulunmasini cok istiyorum hemen sıkmasın daha cok uzun vadeli bir oyun ariyorum anliyacaginiz simdiden tesekkurler
Diyalog okumayı seviyor musun bide rol yapma oyunlarını seviyor musun?denedimde yok olmadi sarmadi
diyalog okumakla ilgili sorunum yok asiriya kacmadigi surece rol yapma oyunu olarakta detroit o kategoriye giriyor mu bilmiyorum ama en sevdiğim oyundur kendisiDiyalog okumayı seviyor musun bide rol yapma oyunlarını seviyor musun?
Disco elysium aşırıya kaçabilir ama müthiş bir oyun ve baldurs gate 3 seveceğini düşünüyorum bakıp fikirlerini belirtirsen sevinirimdiyalog okumakla ilgili sorunum yok asiriya kacmadigi surece rol yapma oyunu olarakta detroit o kategoriye giriyor mu bilmiyorum ama en sevdiğim oyundur kendisi
disco elysiuma hic elimi surmeyi dusunmuyorum kamera acisi pek hosuma gitmiyor ama baldurs gate 3 aklimda suanlik ilgimide ceken bir oyun kendisiDisco elysium aşırıya kaçabilir ama müthiş bir oyun ve baldurs gate 3 seveceğini düşünüyorum bakıp fikirlerini belirtirsen sevinirim