Oyun önerir misiniz?

Reaksiyon skoru
18
Dostlar sınav senemdeyim büyük ihtimalle mezuna bıraktım. Sistemimi daha 1 hafta önce topladım. Ama oyunsuz kaldığım için çok hızlı sıkıldım. Büyük ihtimalle de ay sonuna kadar sistemi satmış olurum. Satana kadar zaman geçirebileceğim mümkünse RP veya RPG oyunları önerirseniz sevinirim. Lol, valo, hoi4, battlebit, gmod, rocket league,brawhalla yüklü olan oyunlarım

Sistemi satsam mı acaba elimdeki parçalarla 10k civarı bi para geliyor

Sistemi satsam mı acaba elimdeki parçalarla 10k civarı bi para geliyor
Neden aldın neden satıyorsun ? Bence hikayeli oyunlara açıl. Ne bilim RDR2 deneyebilirsin Gold Of War deneyebilirsin , bak ben yeni Başladım Tomb Raider serisi deneyebilirsin , The Last Of Us var , araba için Forza , Ets2 tarzı bakabilirsin.

Neden aldın neden satıyorsun ? Bence hikayeli oyunlara açıl. Ne bilim RDR2 deneyebilirsin Gold Of War deneyebilirsin , bak ben yeni Başladım Tomb Raider serisi deneyebilirsin , The Last Of Us var , araba için Forza , Ets2 tarzı bakabilirsin.
Forza 5 i düşünücem önceki laptopumda oynuyordum ama çok kasıyordu diye rahat etmiyordum. Alma sebebim arkadaşlardı zaman geçiririz falan diye girmiyorlar tek kaldım. Satma sebebim bir bu, iki de sınav senem olduğu için aile evinde manyak bir baskı var. Bilemedim hikayeli oyunlar çok sarmıyor ama deniyeceğim teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri