Oyun önerir misiniz ?

RGB Delisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,357
Artık sıkılıyorum. Günde 16 saat PC başındayım. Xbox game pass var. Ek olarak Steam 8 lira civarı bakiyem var.
Her türden oyun oynuyorum. Pek oyun bitirmedim ama bitirdiklerim-oynadıklarım şunlar.
-Fifa serisi
-fifa online 4
-Cp 2077
-Gta serisi
-Forza horizon 4-5
-Cs serisi
-Fortnite
-Pubg
-Witcher serisi
-MC

Dishonored serisi
Tomb Raider serisi
8 liraya da Flat Out 2 ya da Just Cause 3 alabilirsin.

Assassin's Creed Odyssey​

Artık sıkılıyorum. Günde 16 saat PC başındayım. Xbox game pass var. Ek olarak Steam 8 lira civarı bakiyem var.
Her türden oyun oynuyorum. Pek oyun bitirmedim ama bitirdiklerim-oynadıklarım şunlar.
-Fifa serisi
-fifa online 4
-Cp 2077
-Gta serisi
-Forza horizon 4-5
-Cs serisi
-Fortnite
-PUBG
-Witcher serisi
-MC
GamePass'ten katana zero.Benim favori oyunum olur kendileri.

Undertale. her oyun postunda övmeye devam edeceğim. 30-40 saat gömülür.

Bunun oyun olduğundan emin miyiz? 150 megabayt ta kendileri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da 220megabayt. Ne biliyim yani Hİkayeli vs. olsa daha iyi.
Boyutlarına bakmayın hocam. Oyun demek sadece forza fifa gta gibi büyük oyunlar değildir.

İnanılmaz bir oyun.Denemeni tavsiye ederim.
küçümseme bence minimal de olsa genellikle hikaye ve oynanış açısından çok daha zevkli olabiliyorlar. Pek benim tarzım değil ama ben bile oynayabiliyorum yani. Oyun olarak valheim önerebilirim. oda düşük boyutludur. Ama dünya boyutu olarak çoğu oyuna rakip olur. gamepasste yakın zamanda wolfenstain serisini oynadım fps olarak tavsiye edebilirim. aynı şekil game passte uzay tema seviyosan no man sky çok zevkli bir oyundur.

İnanılmaz bir oyun.Denemeni tavsiye ederim.
Boyutlarına bakmayın hocam. Oyun demek sadece forza fifa gta gibi büyük oyunlar değildir.
Undertale hikayeli
Ondan dolayı değil. Şu an 3060'lı PC'den oynuyorum. Tatilden sonra derslere ağırlık vereceğim o yüzden eski bir laptoptan oynayacağım. Şuan iyi grafikli vs. oyunlar istiyorum. İleride bu oyunlara da bakacağım zaten.

Ori and the will of the wisp.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boyutla bakma kanka oyuna zaten. Son çıkan tüm ac oyunları ve far cry 5+6 dan daha iyi undertale.

Geri