Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
Hırsızlık kötü bir şeydir...kardeşim bende korsan oyun elimden geldiğince almamaya çalışıyorum ki zaten 6 oyun yüklü PC'de 3'ü korsan 3'ü orjinal oyun ki bende warband vardı korsan elimde serial key olmasına rağmen para biriktirip dlc ile birlikte steam'den satın aldım şöyle bir düşün yıllarca aylarca para biriktiriyorsun en sonunda bilgisayar alınca o bilgisayar ile en çok oynamak istediğin oyunu oynamak istiyorsun ama o bilgisayarı zaten yırtınarak almışsın. Demek istediğim adam yırtınarak aldığı bilgisayardan oyun oynamayı çok istiyor ve parası olmadığı için mecburen korsana yöneliyor korsanı engellemek Türkiye gibi bir ülkede imkansız. Özellikle PC ve oyun fiyatları böyleyken.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakkala gittin şimdi canın kolalı meybuz çekti ama senin paran kivili meybuza yetiyor ancak sen kolalı meybuz yemek istiyorsun, şimdi sen kolalı meybuza paran yetmediği için çalacak mısın?kardeşim bende korsan oyun elimden geldiğince almamaya çalışıyorum ki zaten 6 oyun yüklü PC'de 3'ü korsan 3'ü orjinal oyun ki bende warband vardı korsan elimde serial key olmasına rağmen para biriktirip dlc ile birlikte steam'den satın aldım şöyle bir düşün yıllarca aylarca para biriktiriyorsun en sonunda bilgisayar alınca o bilgisayar ile en çok oynamak istediğin oyunu oynamak istiyorsun ama o bilgisayarı zaten yırtınarak almışsın. Demek istediğim adam yırtınarak aldığı bilgisayardan oyun oynamayı çok istiyor ve parası olmadığı için mecburen korsana yöneliyor korsanı engellemek Türkiye gibi bir ülkede imkansız. Özellikle PC ve oyun fiyatları böyleyken.