Neler Yeni

Oyun öneririsiniz (Sisteme göre)

kardeşim bende korsan oyun elimden geldiğince almamaya çalışıyorum ki zaten 6 oyun yüklü PC'de 3'ü korsan 3'ü orjinal oyun ki bende warband vardı korsan elimde serial key olmasına rağmen para biriktirip dlc ile birlikte steam'den satın aldım şöyle bir düşün yıllarca aylarca para biriktiriyorsun en sonunda bilgisayar alınca o bilgisayar ile en çok oynamak istediğin oyunu oynamak istiyorsun ama o bilgisayarı zaten yırtınarak almışsın. Demek istediğim adam yırtınarak aldığı bilgisayardan oyun oynamayı çok istiyor ve parası olmadığı için mecburen korsana yöneliyor korsanı engellemek Türkiye gibi bir ülkede imkansız. Özellikle PC ve oyun fiyatları böyleyken.
Hırsızlık kötü bir şeydir...
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim bende korsan oyun elimden geldiğince almamaya çalışıyorum ki zaten 6 oyun yüklü PC'de 3'ü korsan 3'ü orjinal oyun ki bende warband vardı korsan elimde serial key olmasına rağmen para biriktirip dlc ile birlikte steam'den satın aldım şöyle bir düşün yıllarca aylarca para biriktiriyorsun en sonunda bilgisayar alınca o bilgisayar ile en çok oynamak istediğin oyunu oynamak istiyorsun ama o bilgisayarı zaten yırtınarak almışsın. Demek istediğim adam yırtınarak aldığı bilgisayardan oyun oynamayı çok istiyor ve parası olmadığı için mecburen korsana yöneliyor korsanı engellemek Türkiye gibi bir ülkede imkansız. Özellikle PC ve oyun fiyatları böyleyken.
Bakkala gittin şimdi canın kolalı meybuz çekti ama senin paran kivili meybuza yetiyor ancak sen kolalı meybuz yemek istiyorsun, şimdi sen kolalı meybuza paran yetmediği için çalacak mısın?

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Harun Kayatekin
Bully çok zevklidir kesin oyna atmosferi çok zevk vericektir.

Arkadaşlar bencede korsan çok kötü ama yurt dışında bir oyunun fiyatı 50 dolarken yeni çıkan bir oyunun burda 700 800 tl olması ya da aynı şekilde diğer oyunlar içinde geçerli ben şahsen korsan kullanan oyunculara hak veriyorum.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Hırsızlık kötü bir şeydir...

Bakkala gittin şimdi canın kolalı meybuz çekti ama senin paran kivili meybuza yetiyor ancak sen kolalı meybuz yemek istiyorsun, şimdi sen kolalı meybuza paran yetmediği için çalacak mısın?
bakkalın hisseleri 6 trilyon euro

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
en azından yaptığımın iyi bir şey olmadığını biliyorum ben :d

sen buna şükret ben among us'a 10 TL verdim diye arkadaşım benimle dalga geçti :d
Aga bee, benim arkadaşım da oyuna para veriyorum diye bana m*l dedi

Top Bottom