Öneri Oyun önerisi arıyorum

edxnwm

80+
Reaksiyon skoru
3
sistemim 1660s r3 3100 2x8 2667mhz hikaye oyunu ya da o tarzda bir şey zaman geçirmelik oyun arıyorum

muhtemelen forumda torrent tarzı şeyler yasak böyle bir şey için senden bir şey istemiyorum ancak torrenti mevcut mudur
Mevcut diye biliyorum. Ben hep xbox gamepass üzerinden oynadım. Fakat kısa bir araştırmayla bulunabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

muhtemelen forumda torrent tarzı şeyler yasak böyle bir şey için senden bir şey istemiyorum ancak torrenti mevcut mudur
Yalnız oyunu biraz araştırman gerek. Öğrenene kadar işkence. Fakat öğrendikten sonra biraz akıp geçen bir oyun. Uzun uçuşları biraz sıkıcı olsa da kısa veya gezi amaçlı yaptığın uçuşlar güzel geçiyor. Gerçek zamanlı, zaman algısı olduğundan İstanbul-Almanya 3 saat sürüyor. Take-off'dan sonra 3 saat boyunca ekrana bakıyorsun. Arada ATC'den şu feet'e yüksel uyarıları geliyor o kadar. O yüzden uzun uçuşları pek tercih etmemenizi öneririm.

Mevcut diye biliyorum. Ben hep xbox gamepass üzerinden oynadım. Fakat kısa bir araştırmayla bulunabilir.

Yalnız oyunu biraz araştırman gerek. Öğrenene kadar işkence. Fakat öğrendikten sonra biraz akıp geçen bir oyun. Uzun uçuşları biraz sıkıcı olsa da kısa veya gezi amaçlı yaptığın uçuşlar güzel geçiyor. Gerçek zamanlı, zaman algısı olduğundan İstanbul-Almanya 3 saat sürüyor. Take-off'dan sonra 3 saat boyunca ekrana bakıyorsun. Arada ATC'den şu feet'e yüksel uyarıları geliyor o kadar. O yüzden uzun uçuşları pek tercih etmemenizi öneririm.
internet istemiyorsa sıkıntı yok saat gece 10dan sonra her türlü boşum 2ye kadar uyanık duruyorum yanında çerez merez bir şeyler ayarlarım zaman geçer işte yahu

Cyberpunk 2077 öneririm oynarken zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor.

savaş dövüş tarzı dövüş varsa aslında daha iyi olabilir

oynadım cp2077yi animesinide izledim hatta ikisinide sevmiştim
Mortal Kombat, Tekken falan denedin mi hocam?
Zaman geçirmelik Akane veya Brotato önerebilirim

World of Warships

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,539
Üyeler
195,659
Son üye
Ajenovic
Geri