rapstarjustercik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,740
Mario oyna kardeşim.
Bende aynı durumdayım, oynayacak oyun yok sadece pubg ve valorant yüklü onun dışında hiç oyun oynayamadım. Oyunlar çok pahalıMillet keşke güzel pcm olsa diyor bu kişi oynicak oyun istiyor![]()
Sanırım onboard grafik birimi var, sanırım o işlemcininki İntel HD620 oluyor.dizüstü bilgisayarlarda ekran kartı olmuyo mu?
Nesi komik ben anlamadım?Millet keşke güzel pcm olsa diyor bu kişi oynicak oyun istiyor![]()
sen neden bu kadar agresifsin? adamın 46 tane mesajı var böyle BaNlAyIN bUnU diyeceğine sistem özelliklerinin de berabetrinde yazması gerektiğini söyleyebilirsin. ayrıca düşük sistem demiş sonuçta cyberpunk önermeyeceksin. 7200U işlemcinin genelde tüm U serisi gibi dahili grafik ile çalışan bir işlemci olduğunu bilmiyorsan da buraya mesaj yazma bilgin yok demek ki.dizüstü bilgisayarlarda ekran kartı olmuyo mu?
bilmiyodum öğrenmiş oldum teşekkürlersen neden bu kadar agresifsin? adamın 46 tane mesajı var böyle BaNlAyIN bUnU diyeceğine sistem özelliklerinin de berabetrinde yazması gerektiğini söyleyebilirsin. ayrıca düşük sistem demiş sonuçta cyberpunk önermeyeceksin. 7200U işlemcinin genelde tüm U serisi gibi dahili grafik ile çalışan bir işlemci olduğunu bilmiyorsan da buraya mesaj yazma bilgin yok demek ki.