Neler Yeni

Oyun önerisi yapar mısınız?

isayldz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
isa yıldız
arkadaşlar merhaba ben artık fs19 oynamaktan çok sıkıldım yakında çiftçi olacağım bildiğiniz sistem gereksinimleri düşük iyi oyun varmı (hikaye odaklı oyunlarda olabilir)

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Max Payne 1-2,Half life serisi,Portal serisi

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,963
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
far cry 3,crysis,portal serisi,half life 2,lifeless planet,

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
arkadaşlar merhaba ben artık fs19 oynamaktan çok sıkıldım yakında çiftçi olacağım bildiğiniz sistem gereksinimleri düşük iyi oyun varmı (hikaye odaklı oyunlarda olabilir)
My time at Portia

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emir İşsever
  1. Devil May Cry 1 - 2 - 3 ve 4.
    Devil May Cry.jpg

Aksiyon ve Hack'n Slash tarzında oyunların önde gelen serilerinden birisi. Aslında bakarsanız biraz hardcore bir seri. Ben ilk devil may cry 4'ü bitirmiştim ve kolaydı aslında. Sonra devil may cry 3'e geçtiğimde oyunun başlarından sonra biraz zorlanmaya başladım. Easy Mod'u da mevcut fakat bana kalırsa bu oyun hardcore modda daha çok zevk verici. Yakın zamanda az biraz skills öğrenip 3'e ve sonra diğer 1 - 2. oyunlara devam edeceğim. Oyunun HD Collection'u da mevcut ve ilk 3 oyunu kapsıyor. Fakat en düşük R7 260X istediğinden ben oynayamıyorum maalesef :/. Yine de HD Collection linkini bırakacağım.
    store.steampowered.com

Devil May Cry HD Collection on Steam

The popular stylish action games Devil May Cry, Devil May Cry 2, and Devil May Cry 3 Special Edition return in one collection!
    store.steampowered.com
    store.steampowered.com
    MAFIA 1 (2002) ve 2 (Classic)
    MAFIA.jpg

MAFIA Serisi (3 hariç) bana göre mükemmel bir seri. Özellikle Mafia 2. Mafia 1'in remake'i çıktı fakat biz düşük sistemliler oynayamıyoruz maalesef :/. Fakat MAFIA 1 2002'de hiç de kötü bir oyun değil. Hikayesi muhteşem. Oynanmalı diyorum. Fakat biraz hardcore bölümler de var :D. Hikaye anlamında bu iki oyun da muhteşem. Soundtrack'lerini konuşmaya gerek yok. Benim ikisi arasından favori oyunum MAFIA 2. Vito'nun karizması bile oyunu oynamak için yeterli :D. 2'nin hikayesi ve fizik motorunu oldukça beğeniyorum. Fakat MAFIA 2'nin -malum 2K'in oyunu- gölgerelndirmelerini biraz değiştirip 200TL'ye *yeniledik* diye satıyor 2K Games. Önceden Digital Deluxe versiyonu indirimle 11TL'ye düşüyordu :/. Maalesef korsan oynanmalı diyeceğim oyunlardan birisi. Mafia 1'de Steam'de 34TL'ye satılıyor.
    store.steampowered.com

Mafia on Steam

It’s 1930. After an inadvertent brush with the mafia, cabdriver Tommy Angelo is reluctantly thrust into the world of organized crime. Initially, he is uneasy about falling in with the Salieri family, but soon the rewards become too big to ignore.
    store.steampowered.com
    store.steampowered.com
    Crysis 1
    Crysis.jpg

Zamanına göre grafikleri muhteşem olup, bir yandan da zamanında "abi bu pc crysis kaldırır mı" efsanesini ortaya çıkaran oyundur kendisi :D. Türkçe dublajı var lan şaka gibi. 2007'de çıktığı için sistem gereksinimleri bugüne göre çok düşük kalıyor. Ama hala efsane bir oyundur. Oynanmasını tavsiye ediyorum. Fakat yine fiyatı abartılan oyunlardan birisi. 129TL fiyatı var lan -tabii EA'in oyunu olunca- bu fiyata değmez. En azından EA Play alırsanız yanında geliyor. Steam linkini bırakıyorum.
    store.steampowered.com

Crysis on Steam

Adapt to Survive An epic story thrusts players into an ever-changing environment, forcing them to adapt their tactics and approach to conquer battlefields ranging from newly frozen jungle to zero-gravity alien environments. Suit up! A high-tech Nanosuit allows gamers to augment their abilities...
    store.steampowered.com
    store.steampowered.com
    Need For Speed Underground 2 ve Most Wanted 2005.
    NFS.jpg

Araba diyince aklımıza gelen ilk seri nedir? Benim aklıma kesinlikle Need For Speed serisi geliyor. Ve bu iki oyun :love:. Araba modifiye anlamında aşmış bir oyundur kendileri. UG2 ile gelen civic ve supra sapıklığı 🤤. Hikayesi de mükemmel olmasa da idare eder. Şimdiki NFS oyunları gibi araba pamuk gibi hafif değil, belli bir ağırlığı var arabaların. Neyse oynanmasını öneriyorum. Fakat yine bir EA gıcıklığı daha. Oyunun satın alınmasını kaldırmış. Mecbur korsana başvurmak durumundasınız :/.

Half Life Serisi
    half life.jpg

Oyun tarihinin en popüler serilerindendir. Zamanında da büyük ses getirmiştir. Half Life 1, Half Life: Opposing Force
    Half Life: Blue Shift Özellikle Half Life 2 ve devam episode'larını kesinlikle oynamanızı öneririm. Bunlar bana valve complete pack ile 13tl'ye bütün oyunlar ile beraber geldi. İndirim beklemnizi öneririm. Hele ki yaz indirimleri yaklaşmışken. Çok büyük ihtimal yine indirime girecektir Valve Complete Pack.
    store.steampowered.com

Save 91% on Valve Complete Pack on Steam

store.steampowered.com
    store.steampowered.com
    Fallout New Vegas ve 3
    fallout.jpg

Fallout New Vegas, bulabileceğiniz en iyi RPG oyunlarından birisi olduğu belirtiliyor. Modlarsanız tadından yenmez. Öyle ki bu oyun bitecek diye korkanları gördüm :kekw:. Kesinlikle yakın zamanda başlamak istediğim oyunlardan birisidir New Vegas. Yani oynamadığım bir oyun hakkında ne kadar yorum yapmak ve önermek doğru emin değilim fakat inceleyenlere göre tek eksiğinin müzikleri olduğu belirtilmiş. Ayrıca Fallout 4 ile de fena kapıştırılıyor :D. Grafik olarak gameplay videolarına baktığımda fallout 3 ile neredeyse aynı olduğunu gördüm. Fallout 3'e de gelicek olursak açıkcası ben beğenmiştim oyunu. Bitirmedim ama devam edeceğim. New Vegas'ın fiyatı da mükemmel. Bir deneyin derim.
    store.steampowered.com

Save 70% on Fallout: New Vegas on Steam

Welcome to Vegas. New Vegas. Enjoy your stay!
    store.steampowered.com
    store.steampowered.com
    Resident Evil 4
    resident evil.jpg

Açıkcası dürüst olayım, korku oyunu diye oynamaya biraz korkuyorum :D. Bitirmedim, zira genellikle oyunları geceleri tek oynarım. Eğer bu korkumu yenersem yine devam edeceğim oyunlardan birisidir. Yine çok övülen bir oyun ki serinin en iyi oyunu diyenler de var. Bir göz atın derim :). Fiyatı normalin biraz üstünde.
    store.steampowered.com

Resident Evil 4 on Steam

Special agent Leon S. Kennedy is sent on a mission to rescue the U.S. President’s daughter who has been kidnapped.
    store.steampowered.com
    store.steampowered.com
    The Elder Scrolls Morrowind - Oblivion - Skyrim
    skyrim.jpg

Bu seriyi kesinlikle ama kesinlikle modlarla oynayın. Modlar çok şey katıyor. Morrowind'e başlayacağım. Oblivion'u bitirdim, yan görevlerle beraber 45 saat civarı sürüyor. Skyrim yan görevler ile 3 ay'da bitiyor :D. Şaka bi yana iyi bir seri daha. Evrenini çok beğeniyorum. Spoiler'a girer mi emin değilim ama bence girmez,
    Sürprizbozan
    Tavsiye ettiğim bir seri. Bu üçünün de steam'de düz versiyonları 31 TL.
    store.steampowered.com

The Elder Scrolls V: Skyrim on Steam

EPIC FANTASY REBORN The next chapter in the highly anticipated Elder Scrolls saga arrives from the makers of the 2006 and 2008 Games of the Year, Bethesda Game Studios. Skyrim reimagines and revolutionizes the open-world fantasy epic, bringing to life a complete virtual world open for you to...
    store.steampowered.com
    store.steampowered.com
    Batman Arkham Asylum - City - Origins
    batman.jpg

Batman Arkham oyunlarını aşırı beğenmiştim. Özellikle City. Oyunun kötü karakterlerini çok iyi yapmışlar. En beğendiğim süperkahraman oyunu City'dir o derece. Asylum ve Origins'de iyi oyunlar. City'nin GOTY versiyonu Steam'de 31TL. Alınmasını tavsiye ederim.
    store.steampowered.com

Batman: Arkham City - Game of the Year Edition Steam'de

Get Batman: Arkham City and all DLC for one low price with the release of the GOTY Edition!
    store.steampowered.com
    store.steampowered.com
    Call Of Duty Modern Warfare 1 - 2 - 3
    cod3.jpg

Bu seriyi oynamamış kişi kaldı mı gerçekten? Ben tek kelime ile bayılmıştım bu oyunlara. Özellikle 1 - 2 şahane. Aranızdaki çoğu kişi oynamadan önce 2'de spoiler yemiştir ben de dahil. Captain Price :adamsın:.

Call of Duty® 4: Modern Warfare® on Steam

The new action-thriller from the award-winning team at Infinity Ward, the creators of the Call of Duty® series, delivers the most intense and cinematic action experience ever. Call of Duty 4: Modern Warfare arms gamers with an arsenal of advanced and powerful modern day firepower and transports...
    store.steampowered.com
    store.steampowered.com
    Mount And Blade Warband
    warband.jpg

Yılların eskitemediği oyun warband. Bannerlord çıksa bile hala oynayan var. Sistem gereksinimleri aşırı düşük. İndirimlerde 7.75'e düşüyor. Kesinlikle tavsiye ederim. En iyi türk yapımı oyunlardan birisidir kendisi. PVP ve RPG severseniz kesinlikle bir göz atın derim.

Left 4 Dead 1 - 2
    l4d22.jpg

Left 4 Dead 2 tek başınıza oynarsanız dünyanın en sıkıcı, co-op oynarsanız en zevkli co-op oyunlardan birisidir. Arkadaşla birlikte çok iyi gidiyor ki sistem gereksinimleri de oldukça düşük. İndirimlerde 3TL'ye kadar düşüyor. Bir göz atın derim.
    store.steampowered.com

Left 4 Dead 2 Steam'de

Ödüllü Left 4 Dead'in merakla beklenen devamı olan Left 4 Dead 2 (L4D2), sizi zombilerin istila ettiği dünyasına bekliyor. L4D2'nin Savannah'dan New Orleans'a uzanan beş yeni senaryosunda şehirleri, bataklıkları ve mezarlıkları arkadaşlarınızla birlikte zombilere dar edin!
    store.steampowered.com
    store.steampowered.com
    Hexxit modpack ile Minecraft
    mc.png

Sanırsam bu listede görmeye en şaşırmadığınız oyunlardan birisidir minecraft :D. Hexxit modpack'i ile bu aralar beni baya içine çekti ki hexxit modpack'i ile oyuna bir sürü şey ekleniyor ve böylece daha zevkli olduğu hissettim. Minecraft vanilla'da karşılaştığınız bazı sıkıcı durumlar yok. Örneğin bagpack var ve kolayca yapılabiliyor, ağacın en alt odunundan keserseniz ağaç hepten kesiliyor ve bu odun miktarı baltanızın ne kadar kesecebileceğine bağlı. 6570 ile gayet akıcı bir şekilde oynuyorum ki zaten minecraft pek sistem isteyen bir oyun değil. Arkadaşla birlikte survival oynarsanız baya eğlenceli olur.

Dirt ve GRID Oyunları
    dirt.jpg

Bu oyunlar hakkında pek bir bilgim yok ama @251 tarafından çoğu düşük sistem gereksinimli oyun önerisinde görüyorum :D ki sistem gereksinimleri de düşük. O yüzden techno3030 hocamın bu serilerden oyun önermesini ve oyunları özetlemesini rica edeceğim.

Dirt 1 ve 2'yi (özellikle 1'i) çoğu sistem açabilir büyük ihtimal. EGO motoru GPU
    ağırlıklı zaten, o yüzden sorun yok. 720p Low'da deneyebilirsiniz, eğer fazla gelirse çözünürlüğü 800x600'e kadar kısabiliyorsunuz. Sanırsam 640x480 oyun ayarlarında yok, ancak config dosyasından 480p'ye zorlayıp, Post Process ve HDR efektlerini kapatabilirsiniz. Race Driver GRID ve Dirt 1 aynı EGO motorunu kullandığından aynı şeyler onun için de geçerli bu arada. düz Dirt oyunları Arcade iken, Dirt Rally oyunları Simülasyon. Dirt Rally ve 2.0'ını çalıştırması da kolay.

Dirt Rally 2.0 şu anda steam'de 10TL.
    store.steampowered.com

DiRT Rally 2.0 Steam'de

DiRT Rally 2.0, en küçük hatanın yarışını sona erdirebileceğini bilerek, dünyanın dört bir yanından ikonik ralli konumları arasında en güçlü arazi araçlarıyla oynaman için sana meydan okuyor.
    store.steampowered.com
    store.steampowered.com
    store.steampowered.com

DiRT Rally Steam'de

DiRT Rally, şimdiye kadarki en gerçekçi ve heyecanlı ralli oyunudur, DiRT topluluğunca 80m milin üstünde yol testi yapılmıştır. Bir kazanın bile telafisiz bir şekilde sahne süreni zedeleyebileceğinin bilincinde ve tam hızla tehlikeli yollarda savruluyorken yarış heyecanını tam olarak hissedersin.
    store.steampowered.com
    store.steampowered.com
    Bioshock 1 - 2
    bioshock.jpg

Bu oyunları da @MisakiTaro önermişti. Yine yakın zamanda başlamak istediğim oyunlardandırlar. Bu iki oyunun sistem gereksinimleri düşük. Gameplay videoları ile de hoşuma gitti aslında. Öneririm. Düz bioshock 1 ve 2 -remastered'ları var bu oyunların- benim HD 6570'li sistemim ile sistem gereksinimlerine baktığımda kaldırabileceğini gördüm. Bir bakın derim.

Just Cause 2
    jc2.jpg

Uçsuz bucaksız haritada, çılgın bir macera ve bol patlama efekti görmek istiyorsanız bir bakmanızı öneririm. Pek hikaye oyunu değil fakat açık dünyası gayet iyi. Sistem gereksinimleri de düşük, fiyatı indirimlerde 2 liraya bile düşebiliyor.
    store.steampowered.com

Just Cause 2 on Steam

Dive into an adrenaline-fuelled free-roaming adventure with 400 square miles of rugged terrain and hundreds of weapons and vehicles.
    store.steampowered.com
    store.steampowered.com
    Call Of Duty 2
    callod2.jpg

Oynanabilir, yapay zekası gayet iyi, grafikleri de sistem gereksinimlerine göre gayet iyi bir oyun daha. Fiyatı 49TL maalesef. Biraz pahalı. İndirime düşerse alın derim.

Call of Duty® 2 Steam'de

Call of Duty® 2 redefines the cinematic intensity and chaos of battle as seen through the eyes of ordinary soldiers fighting together in epic WWII conflicts. The sequel to 2003's Call of Duty, winner of over 80 Game of the Year awards, Call of Duty 2 offers more immense, more intense, more...
    store.steampowered.com
    store.steampowered.com
    Portal 1 - 2
    portal2.jpg

Esprili diyaloglar, birbirinden farklı ve gerçekten beyin yakabilen ve sonucunda Youtube'dan bölümün nasıl geçileceğine baktırabilecn bulmacalar ve CO-OP oynarsanız muhteşem bir seri. Kesinlikle oynanmalı derim. İndirimde 1.85TL'ye kadar düşebiliyor ikiside. Düz fiyatı da 18TL. Bu fiyata bile rahatlıkla değer.
    store.steampowered.com

Portal 2 on Steam

The "Perpetual Testing Initiative" has been expanded to allow you to design co-op puzzles for you and your friends!
    store.steampowered.com
    store.steampowered.com

Rehberimin sonuna geldik :D. Bu rehberi yapış amacım düşük sistem oyun önerisi konularına o anki aklıma gelen oyunları yazmak yerine önerdiğim bütün oyunları gösterebilmekti. Yani bir nevi direk konuya bu rehberi yapıştırmak : DDDDDDDDDDDDD. Yakın zamanda daha fazla oyun eklemeye çalışacağım ki hala benim bilmediğim güzel oyunlar da görebiliyorum bazen. Neyse daha uzatmayalım, hepinize iyi siliconlar!

Ekli dosyalar​

• COD.jpg
      COD.jpg
      29,5 KB · Görüntülenme: 9
    • cod2.jpg
      cod2.jpg
      19,7 KB · Görüntülenme: 8
    • l4d2.jpg
      l4d2.jpg
      44,6 KB · Görüntülenme: 10

Top Bottom