Neler Yeni

Oyun Ortasında Monitör Kapanıp Açılıyor

marblade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Eren Erdem
Merhaba sistemimle Battlefield 1 Far Cry 5 FIFA 21 gibi oyunları oynarken belli bir süre sonra monitör kapanıp açılıyor fakat fanlar vs çalışıyor CSGO GTA 5 gibi oyunlarda ise bir sıkıntı yok yardımcı olabilecek var mı?
Anakart:B450M Pro Max
İşlemci:Ryzen 3 3100
Ekran Kart:RX580
8 gb ram
480 gb ssd
Everest'in kasası 600w

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Furkan Sır
Merhaba sistemimle Battlefield 1 Far Cry 5 FIFA 21 gibi oyunları oynarken belli bir süre sonra monitör kapanıp açılıyor fakat fanlar vs çalışıyor CSGO GTA 5 gibi oyunlarda ise bir sıkıntı yok yardımcı olabilecek var mı?
Anakart:B450M Pro Max
İşlemci:Ryzen 3 3100
Ekran Kart:RX580
8 gb ram
480 gb ssd
Everest'in kasası 600w
Oncelikle sistem oyunlar için yeterli PSU olarak sorun olabilir diye düşünüyorum fakat fanlar vs. dönüyormuş ve diğer oyunlarda olmadığına göre bf1, ve diğer oyunlarda monitör gidip geliyorsa grafik ayarlarına bı bakin derim vsync vs.

marblade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Eren Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oncelikle sistem oyunlar için yeterli PSU olarak sorun olabilir diye düşünüyorum fakat fanlar vs. dönüyormuş ve diğer oyunlarda olmadığına göre bf1, ve diğer oyunlarda monitör gidip geliyorsa grafik ayarlarına bı bakin derim vsync vs.
bi forumda daha görmüştüm bu sorunu yaşayanı dp aldım sorun çözüldü vs dedi ben de bugün aldım fakat yine aynı sorun çok garip çözünürlüğü düşürdüm grafikler ortada ama nafile

Top Bottom