Oyun oynamak artık zevk vermiyor

Reaksiyon skoru
87
Ne en sevdiğim oyun olan pubg mobile, ne küçüklüğümden beri oynadığım minecraft, ne de diğer hikayeli oyunlar, rpg oyunları... Hiçbiri eskisi kadar zevk vermiyor : ( Son 1 sene boyunca yavaştan oyun oynamayı bıraktım, önce bir oyunu sonra diğerini, sonra o varken buna ne gerek var diyerek diğerini bilgisayarımdan/telefonumdan sildim... clash of clans!ta th15 köyüm bile vardı :cry: 2 aydır neredeyse hiç oyun oynamadım. Eskiden böyle değildim ve içimde bir boşluk hissi var? neden böyle oldum tecrübe eden varsa bir şey söylesin "lütfen" :confused:

Ara ara aynı durum banada oluyor 2 - 3 hafta geçiyor ksfa rahatlayınca tekrar oynama isteği geliyor o zaman zevk veriyor.

Aynı durum bende de var.Yaşım 35 ve bi süredir oyunlardan keyif alamıyorum.Hikayeli oyun zaten oynayamıyorum canım sıkılıyor.Tek başıma online oyun da oynamak sıkıyor.Bi arkadaşım var samimi olduğum p Pubg ye girince bende giriyorum birlikte keyifli oluyor.Bende ki sorun muhtemelen yalnız oyun oynayamamak.Sendeki de olabilir.

Büyüdün. İlla oynamak zorunda değilsin. O süreç bende 2-3 sene sürdü. Neredeyse oyun oynamadım. Ama zamanla günlük 1 saat veya haftalık (haftasonları) birkaç saat oyun oynamak yetiyor. Fazlası yoruyor insanı. Hem fiziksel olarak hem mental olarak. O yüzden fazla takılma. Boş kalmamaya dikkat et. Uğraş bul kendine. kendini geliştir bir konuda. Araştırma yap öğren geliş.

Ne en sevdiğim oyun olan PUBG mobile, ne küçüklüğümden beri oynadığım minecraft, ne de diğer hikayeli oyunlar, rpg oyunları... Hiçbiri eskisi kadar zevk vermiyor : ( Son 1 sene boyunca yavaştan oyun oynamayı bıraktım, önce bir oyunu sonra diğerini, sonra o varken buna ne gerek var diyerek diğerini bilgisayarımdan/telefonumdan sildim... clash of clans!ta th15 köyüm bile vardı :cry: 2 aydır neredeyse hiç oyun oynamadım. Eskiden böyle değildim ve içimde bir boşluk hissi var? neden böyle oldum tecrübe eden varsa bir şey söylesin "lütfen" :confused:
Bendede sosyal medya sarmıyor Forum reddit dışında pek takıldıgım bir platform yok .

Geri