Neler Yeni

Oyun oynamak artık zevk vermiyor

Ilive4you

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kermit El-Memati
Ne en sevdiğim oyun olan pubg mobile, ne küçüklüğümden beri oynadığım minecraft, ne de diğer hikayeli oyunlar, rpg oyunları... Hiçbiri eskisi kadar zevk vermiyor : ( Son 1 sene boyunca yavaştan oyun oynamayı bıraktım, önce bir oyunu sonra diğerini, sonra o varken buna ne gerek var diyerek diğerini bilgisayarımdan/telefonumdan sildim... clash of clans!ta th15 köyüm bile vardı :cry: 2 aydır neredeyse hiç oyun oynamadım. Eskiden böyle değildim ve içimde bir boşluk hissi var? neden böyle oldum tecrübe eden varsa bir şey söylesin "lütfen" :confused:

Emardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Emircan Doğankaya
Ara ara aynı durum banada oluyor 2 - 3 hafta geçiyor ksfa rahatlayınca tekrar oynama isteği geliyor o zaman zevk veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Aynı durum bende de var.Yaşım 35 ve bi süredir oyunlardan keyif alamıyorum.Hikayeli oyun zaten oynayamıyorum canım sıkılıyor.Tek başıma online oyun da oynamak sıkıyor.Bi arkadaşım var samimi olduğum p Pubg ye girince bende giriyorum birlikte keyifli oluyor.Bende ki sorun muhtemelen yalnız oyun oynayamamak.Sendeki de olabilir.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Büyüdün. İlla oynamak zorunda değilsin. O süreç bende 2-3 sene sürdü. Neredeyse oyun oynamadım. Ama zamanla günlük 1 saat veya haftalık (haftasonları) birkaç saat oyun oynamak yetiyor. Fazlası yoruyor insanı. Hem fiziksel olarak hem mental olarak. O yüzden fazla takılma. Boş kalmamaya dikkat et. Uğraş bul kendine. kendini geliştir bir konuda. Araştırma yap öğren geliş.

Aykut D.

80+ Gold
Ne en sevdiğim oyun olan PUBG mobile, ne küçüklüğümden beri oynadığım minecraft, ne de diğer hikayeli oyunlar, rpg oyunları... Hiçbiri eskisi kadar zevk vermiyor : ( Son 1 sene boyunca yavaştan oyun oynamayı bıraktım, önce bir oyunu sonra diğerini, sonra o varken buna ne gerek var diyerek diğerini bilgisayarımdan/telefonumdan sildim... clash of clans!ta th15 köyüm bile vardı :cry: 2 aydır neredeyse hiç oyun oynamadım. Eskiden böyle değildim ve içimde bir boşluk hissi var? neden böyle oldum tecrübe eden varsa bir şey söylesin "lütfen" :confused:
Bendede sosyal medya sarmıyor Forum reddit dışında pek takıldıgım bir platform yok .

Top Bottom