Oyun oynamayı çok seviyorum ama oynayamıyorum.

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
15 yaşındayım ve çocukluğumdan beri oyun oynarım (hala yaşım küçük o ayrı) şu anda baya oyunum var oyunlar şöyle: GTA 5, RDR2, DYİNG LİGHT 1, BATMAN ARKHAM OYUNLARI, ALAN WAKE REMASTERED, THE WİTCHER 3, BEYOND TWO SOULS, HEAVY RAİN, MAFİA SERİSİ, METRO SERİSİ ( İLK OYUNU OYNADIM AMA DAYANAMADIM.), SİFU, CONTROL, GHOSTRUNNER 2 (ÇOK KANSER), TOMB RAİDER OYUNLARI (İLK OYUNU BAYA OIYNADIM AMA %70 İNDE OYUNU SALDIM. OYUNLAR BU ŞEKİLDE ÇOĞUNA GİRMEDİM BİLE. VALORANT FALAN OYNUYORUM GENELLİKLE VE HİKAYELİ OYUNA GİRDİMMİ ÖRNEK RDR2 2 SAAT OYNAYIP ÇIKIYORUM SONRA DAHADA GİRESİM GELMİYOOOR. NEDEN ACABA YA HAYALİMDEKİ PC YE SAHİBİM ESKİDEN ALDIMMI HER OYUNU OYNARIM DERDİM AMA OYNAMIYORUM. KEŞKE OYNAYABİLSEM ACABA NE ÖNERİRSİNİZ? SAÇMA BİR KONU OLABİLİR KUSURA BAKMAYIN ABİLERİM.

aynı sıkıntı bende de var çok kötü bir pc vardı valo 20fps alıyordu zevk alıyordum şuan girsim gelmiyor 4060tili sistemle minecraft oynuyorum dün last of us aldım(çıktığı güğnden beri hep hayalimdi oynamak (düne kadar) ama o da sıktı) bi süreden sorna sarmıyor bugünde g29 siparişi verdim hele bakalım ets2 ve asetto corsada belki zaman geçiririm insanın pc iyi olunca canı sıkılıyor

aynı sıkıntı bende de var çok kötü bir pc vardı valo 20fps alıyordu zevk alıyordum şuan girsim gelmiyor 4060tili sistemle minecraft oynuyorum dün last of us aldım(çıktığı güğnden beri hep hayalimdi oynamak (düne kadar) ama o da sıktı) bi süreden sorna sarmıyor bugünde g29 siparişi verdim hele bakalım ets2 ve asetto corsada belki zaman geçiririm insanın pc iyi olunca canı sıkılıyor
harbiden ya eski pc de wolfteamle mutluydum :D şunu söyleyeyim hevesinizi kırmak gibi olmasın ama ben v902 almıştım 1 aya fazlasıyla sıkmıştı ama g29 çok daha iyi bir set belki seni sıkmayabilir. hayırlı olsun.

Hocam her gencin sıkıntısı. kare monitörde yeni PC de oynayacığım oyunları hayal ediyordum. şimdi 4060 var 2 el valo atıp çıkıyorum

Telefondaki dikey içerikler bizi dopamin bağımlısı yaptığı için öyle oluyor. Ya izlemeyi bırak ya da arkaya müzik açıp oynamayı dene. Belki de sadece alışman gerekir.

Umuttur insanı yaşatan derler ya aynı hesap. Hep birşeyler olması için umut ederiz heves ederiz daha zevklş gelir yapıcam edicem diye. Ulaşınca iki turda soğuruz yeni bi hevesler ararız. Bu sadece oyunda pcde değil genel olarak hayatın her yerinde. Bu biraz bencillik duygusu gibi bişey. İnsan hep daha fazlasını ister. Olsada uzun süre tatmin olamaz

15 yaşındayım ve çocukluğumdan beri oyun oynarım (hala yaşım küçük o ayrı) şu anda baya oyunum var oyunlar şöyle: GTA 5, RDR2, DYİNG LİGHT 1, BATMAN ARKHAM OYUNLARI, ALAN WAKE REMASTERED, THE WİTCHER 3, BEYOND TWO SOULS, HEAVY RAİN, MAFİA SERİSİ, METRO SERİSİ ( İLK OYUNU OYNADIM AMA DAYANAMADIM.), SİFU, CONTROL, GHOSTRUNNER 2 (ÇOK KANSER), TOMB RAİDER OYUNLARI (İLK OYUNU BAYA OIYNADIM AMA %70 İNDE OYUNU SALDIM. OYUNLAR BU ŞEKİLDE ÇOĞUNA GİRMEDİM BİLE. VALORANT FALAN OYNUYORUM GENELLİKLE VE HİKAYELİ OYUNA GİRDİMMİ ÖRNEK RDR2 2 SAAT OYNAYIP ÇIKIYORUM SONRA DAHADA GİRESİM GELMİYOOOR. NEDEN ACABA YA HAYALİMDEKİ PC YE SAHİBİM ESKİDEN ALDIMMI HER OYUNU OYNARIM DERDİM AMA OYNAMIYORUM. KEŞKE OYNAYABİLSEM ACABA NE ÖNERİRSİNİZ? SAÇMA BİR KONU OLABİLİR KUSURA BAKMAYIN ABİLERİM.
Kütüphanende yazmayı unuttuğun bi oyun kaldı mı

Kütüphanende yazmayı unuttuğun bi oyun kaldı mı
Hayır baktım diğerlerini oynadım. Örneğin twd Telltale games oyununu 10 kez oynayıp bitirdim hikayesini çok seviyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,293
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri