Neler Yeni

Yardım Oyun oynarken aniden ekran gitti ve fanlar son derece dönmeye başladı

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
İlk defa ile karşılaştım bu sorunla. Yeni ekran kartına geçtikten sonra oldu. Oyundaydım sıcaklıklar normaldi aniden görüntü gitti ve ekran kartı fanları kafayı sisirecek derecede hızlı ve sesli dönmeye başladı. GTX 1060 3gb MSI ARMOR modelini kullanıyorum. Ekran kartı 2.el tanıdık birinden aldık. Overclock gibi şeylerle hiç ugrasmayan biridir.

%90 Ekran kartı sorunludur, bu tip bir sorunla karşılaştıysanız eğer Ekran kartı kaynaklı olma ihtimali çok fazla.

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%90 Ekran kartı sorunludur, bu tip bir sorunla karşılaştıysanız eğer Ekran kartı kaynaklı olma ihtimali çok fazla.
sürücüden kaynaklı olabilir mi? yeni güncelleme geldiği zaman ddu ile silmemiştim direk indirmiştim. pc yi kapattık tan sonra zaten usb taktığınızda gelen ses var ya o sesden gelmişti. pc yi tekrardan açtım o ses 2,3 defa daha geldi.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Kart sorunlu olabilir, tanıdığınız sizi kandırmış galiba...

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Kart sorunlu olabilir, tanıdığınız sizi kandırmış galiba...
Öyle yapacak biri hiç değil eminim. Yeni ekran kartı aldı bu eski ekran kartını bedava olarak hediye etti bana. Eski kartım hala duruyor. Ama sorun neyden kaynaklı anlayamadım pinler tam oturmamış olabilir mi? Montajını ben yapmıştım. İlk zamanlarda yoktu bu. Sürücüden sonra oldu. DDU ile silip yükleyip tekrardan deneyeceğim. Haber veririm.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Öyle yapacak biri hiç değil eminim. Yeni ekran kartı aldı bu eski ekran kartını bedava olarak hediye etti bana. Eski kartım hala duruyor. Ama sorun neyden kaynaklı anlayamadım pinler tam oturmamış olabilir mi? Montajını ben yapmıştım. İlk zamanlarda yoktu bu. Sürücüden sonra oldu. DDU ile silip yükleyip tekrardan deneyeceğim. Haber veririm.
Eski kartı tak onla dene sonra bu kullandığın kartı dene aradaki farkı anlarsın.

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Eski kartı tak onla dene sonra bu kullandığın kartı dene aradaki farkı anlarsın.
Eski ekran kartında hiç olmuyordu bu sorun. Güç pini istemiyordu direkt tak çalıştırdı. Pinlermi tam oturmadı hala anlayamadım.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Eski ekran kartında hiç olmuyordu bu sorun. Güç pini istemiyordu direkt tak çalıştırdı. Pinlermi tam oturmadı hala anlayamadım.
Bir deneyin, olmazsa yazarsınız hocam.

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Hocam şuan ddu ile kaldırdım tekrardan kurdum ama. İlk yüklediğimde güncelleştirmeleri kontrol ettiğimde advenced micro devices diye bir şey yüklüyordu. Ekran kartı driveri kuruyordu sanırsam amd nin. Şuan ddu ile kaldırırken amd seçeneğinide sildim bildiğiniz normal driver kaldırır gibi onuda kaldırdı. İlk nvidia ya geçtiğimde kaldırmıştım amd driverini ama. Şimdi yüklemedi windows amd driveri. Sorun olursa yazarım dediğim gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu sorun ben Plague İnc Evolved dayken oldu. Tekrardan aynı oyuna girdim ve girer girmez görüntü gitti ve fanlar çıldırmaya başladı. Farklı oyunlara girdim olmadı bu sorun. Ne kadar saçma bir şey.

Son düzenleme:

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Hocam şuan ddu ile kaldırdım tekrardan kurdum ama. İlk yüklediğimde güncelleştirmeleri kontrol ettiğimde advenced micro devices diye bir şey yüklüyordu. Ekran kartı driveri kuruyordu sanırsam amd nin. Şuan ddu ile kaldırırken amd seçeneğinide sildim bildiğiniz normal driver kaldırır gibi onuda kaldırdı. İlk nvidia ya geçtiğimde kaldırmıştım amd driverini ama. Şimdi yüklemedi windows amd driveri. Sorun olursa yazarım dediğim gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu sorun ben Plague İnc Evolved dayken oldu. Tekrardan aynı oyuna girdim ve girer girmez görüntü gitti ve fanlar çıldırmaya başladı. Farklı oyunlara girdim olmadı bu sorun. Ne kadar saçma bir şey.
Oyunda optimizasyon sorunu olabilir, normaldir.

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Oyunda optimizasyon sorunu olabilir, normaldir.
Diğer oyunlardada aynı hocam. Durduk yere çalışan kart bozuldu. hala anlam veremiyorum. Aynı oyuna girebildim tekrardan 5 dakika sonra gine aynısı oldu diğer oyunlardada öyle 5 dakikadan sonra gidiyor.

Top Bottom