Lorx61
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 777
- İsim
- Kadir
arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi bu gün ets 2 girince fark ettim ekran böyle hafif dalgalanıyor mu diyim karıncalanma mı diyim bilmiyorum sorunu bu şekilde çözdüm fakat bu seferde ekran kartı kullanımı %45 %60 civarlarında filan nvidia denetim masasından düşey senkronizasyonu açtım ve ayarlardan monitörü 59hz ye çektim zaten normalde de eski monitör max 60hz bu 2 ayarı yaptıktan sonra sorunum çözüldü fakat ets 2 yi oynarken ara ara küçük droplar giriyor bu normal mi ? veya yapabilecğim başka bir ayar var mıdır
NOT: Ekran kartına furmark testi ve occt testi ile vram testi yaptım vram 5400mb filan gördüm
aga kimse sorunu bilmiyor mu bir el atacak yokmu
NOT: Ekran kartına furmark testi ve occt testi ile vram testi yaptım vram 5400mb filan gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
EKRAN KARTI GTX 1060 6GBarkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi bu gün ets 2 girince fark ettim ekran böyle hafif dalgalanıyor mu diyim karıncalanma mı diyim bilmiyorum sorunu bu şekilde çözdüm fakat bu seferde ekran kartı kullanımı %45 %60 civarlarında filan nvidia denetim masasından düşey senkronizasyonu açtım ve ayarlardan monitörü 59hz ye çektim zaten normalde de eski monitör max 60hz bu 2 ayarı yaptıktan sonra sorunum çözüldü fakat ets 2 yi oynarken ara ara küçük droplar giriyor bu normal mi ? veya yapabilecğim başka bir ayar var mıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga kimse sorunu bilmiyor mu bir el atacak yokmu
Son düzenleme: