ESKİBİRDOST
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
CS felan oynarken oyunun ortasında oyun bir anda dönüyorwve hiçbir şey yapamıyorum sadece bilgisayarı kapatıp açıyorum ve düzeliyor neden oluyor bu acaba bilen varmı
Bende de bu sorun vardı ramlarden idi ekran donuyor kapatana kadar düzelmiyordu veya direk mavi ekran veriyordu . Büyük ihtimal seninkide ramlerden dolayı olabilirCS felan oynarken oyunun ortasında oyun bir anda dönüyorwve hiçbir şey yapamıyorum sadece bilgisayarı kapatıp açıyorum ve düzeliyor neden oluyor bu acaba bilen varmı
Ramlari değiştirdinmi yoksa tamir felanmiBende de bu sorun vardı ramlarden idi ekran donuyor kapatana kadar düzelmiyordu veya direk mavi ekran veriyordu . Büyük ihtimal seninkide ramlerden dolayı olabilir
direk 1 i sıkıntılıydı değiştirdim sonra sıkıntı olmadı . Hata verene kadar 1-2 saat götürüyordu sonr hep cs nin ortasında gitmesiyle değiştirmek şart olduRamlari değiştirdinmi yoksa tamir felanmi
MemTest86 ile bir tarama yap ekran kartı testi ve bir occtCS felan oynarken oyunun ortasında oyun bir anda dönüyorwve hiçbir şey yapamıyorum sadece bilgisayarı kapatıp açıyorum ve düzeliyor neden oluyor bu acaba bilen varmı
O sıkıntılı olanı nasıl tespit ettim uygulaması felanmi vardirek 1 i sıkıntılıydı değiştirdim sonra sıkıntı olmadı . Hata verene kadar 1-2 saat götürüyordu sonr hep cs nin ortasında gitmesiyle değiştirmek şart oldu![]()
tek tek denedim hocam eski usülO sıkıntılı olanı nasıl tespit ettim uygulaması felanmi var