Oyun Oynarken İnternet Gidiyor

Reaksiyon skoru
2
İnternetimde bir sıkıntı yok ve hızlı ama oyuna girdiğimde internet sürekli kopuyor kendi kendine bilgisayar internetten çıkıp giriyor aynı internete bağlı başka cihazlarda olmuyor bu lol minecraft vb. oynarken gidiyor ama youtubeden video izlerken olmuyor lütfen birisi yardım etsin.

Ayarlar/Ağ ve İnternet/ Gelişmiş ağ ayarları/Ağ sıfırlamadan tüm bağdaştırıcıları sıfırlayın sorunun devam edip etmediğini tekrar kontrol edin

Ayarlar/Ağ ve İnternet/ Gelişmiş ağ ayarları/Ağ sıfırlamadan tüm bağdaştırıcıları sıfırlayın sorunun devam edip etmediğini tekrar kontrol edin
laptopa zaten daha dün format atıldı ve windows 11 yüklendi ama sorun geçmedi tekrardan sıfırlamam gerekiyor mu bağdaştırıcıları?

laptopa zaten daha dün format atıldı ve windows 11 yüklendi ama sorun geçmedi tekrardan sıfırlamam gerekiyor mu bağdaştırıcıları?
Benim laptopumda da wifi ile alakalı durduk yere wifi kullanılamaz yazıp ağdan atıyordu bağlantı gidiyordu yaptım şimdilik bir sorun yok o yüzden sana da onu önerdim.

Knk şimdi chroma bile giremiyorum normal mi?
Benim laptopumda da wifi ile alakalı durduk yere wifi kullanılamaz yazıp ağdan atıyordu bağlantı gidiyordu yaptım şimdilik bir sorun yok o yüzden sana da onu önerdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeniden başlattım chroma felan giriyor ama yaşadığım sorun devam ediyor

Son düzenleme:

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeniden başlattım chroma felan giriyor ama yaşadığım sorun devam ediyor
Chroma girememen normal değil aga. İlginç bilgisayarı nasıl formatladın? Ayarlardan bu bilgisayarı sıfırla mı yaptın yoksa UEFI ile temiz kurulum mu yaptın

Geri