pencereli tam ekrana alırsan düzelebilir demek istemiştimbütün oyunlar full screen de
Bazı oyunlarda çerçevesiz tam ekran (borderless full-screen ) de oluyor onu deneyebilirsin.tamam bunu da deneyip sonucu söylerim teşekkürler
tarama yaptım sadece utorrentin dosyalarını buldu karantinaya aldı ve sildim. Harici olarak far cry 4 ü açmaya çalışınca r1.loader64_dll yi blocked ediyor ve oyunu açmıyor. Yani trojen olarak algılıyor. Bende far cry 4 ü de tamamen kaldırdım. Fakat sadece far cry 4 te değil bütün oyunlarda yaşıyorum bu sorunu. Sence sebebin kaynağı bu olabilir mi yoksa başka bir şey mi?Malwarebytes ile taratırmısın?
Sorunun kaynağı her şey olabilir ancak bu sorun çok eskiden crack küçük oyun indirirken bende de olmuştu formatla çözmüştüm maalesef format gerekebilirtarama yaptım sadece utorrentin dosyalarını buldu karantinaya aldı ve sildim. Harici olarak far cry 4 ü açmaya çalışınca r1.loader64_dll yi blocked ediyor ve oyunu açmıyor. Yani trojen olarak algılıyor. Bende far cry 4 ü de tamamen kaldırdım. Fakat sadece far cry 4 te değil bütün oyunlarda yaşıyorum bu sorunu. Sence sebebin kaynağı bu olabilir mi yoksa başka bir şey mi?
tarama yaptıktan sonra bulduğu şeyleri sildikten sonra toplam 1 saat civarı oyun oynadım şuana kadar tekrar sorun yaşamadım.Sorunun kaynağı her şey olabilir ancak bu sorun çok eskiden crack küçük oyun indirirken bende de olmuştu formatla çözmüştüm maalesef format gerekebilir
tarama yaptım ve şuan sorun yok gibi bunu denememe gerek kalmadı ama 1 2 gün içinde sorun yine olursa bunu deneyeceğim son çareBazı oyunlarda çerçevesiz tam ekran (borderless full-screen ) de oluyor onu deneyebilirsin.
bildirimleri kapatmayı deneOyun oynarken bir anda masaüstüne atıyor. Oyun kapanmıyor ve oyuna geri dönebiliyorum. Arkaplanda da çalışan bir uygulama yok. Masaüstüne atarken saliselik olarak sanki cmd ekranı gibi bir ekran görüyorum bu ekranı saliselik görüyorum ve gidiyor. Sizce sebebi nedir?
Bir virüs olabilir mi ya da arkaplanda çalışan bilmediğim bir uygulama olabilir mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Muhtemelen bununla alakalıWindowed full-screen'e almayı denediniz mi oyunlarınızı ?