Neler Yeni

Oyun oynarken kendi kendine alta alıyor.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Carl Johnson
Aynı sorun bende de var Windows 11 kullanıyorum önceden böyle bir sorun yoktu

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende ets 2 görev çubuğunda açılıyor alt tab ile geçiş yapıyorum

KaanBey12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kaan Uzuntaş
Malwarebytes ile taratırmısın?
tarama yaptım sadece utorrentin dosyalarını buldu karantinaya aldı ve sildim. Harici olarak far cry 4 ü açmaya çalışınca r1.loader64_dll yi blocked ediyor ve oyunu açmıyor. Yani trojen olarak algılıyor. Bende far cry 4 ü de tamamen kaldırdım. Fakat sadece far cry 4 te değil bütün oyunlarda yaşıyorum bu sorunu. Sence sebebin kaynağı bu olabilir mi yoksa başka bir şey mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan
tarama yaptım sadece utorrentin dosyalarını buldu karantinaya aldı ve sildim. Harici olarak far cry 4 ü açmaya çalışınca r1.loader64_dll yi blocked ediyor ve oyunu açmıyor. Yani trojen olarak algılıyor. Bende far cry 4 ü de tamamen kaldırdım. Fakat sadece far cry 4 te değil bütün oyunlarda yaşıyorum bu sorunu. Sence sebebin kaynağı bu olabilir mi yoksa başka bir şey mi?
Sorunun kaynağı her şey olabilir ancak bu sorun çok eskiden crack küçük oyun indirirken bende de olmuştu formatla çözmüştüm maalesef format gerekebilir

KaanBey12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kaan Uzuntaş
Sorunun kaynağı her şey olabilir ancak bu sorun çok eskiden crack küçük oyun indirirken bende de olmuştu formatla çözmüştüm maalesef format gerekebilir
tarama yaptıktan sonra bulduğu şeyleri sildikten sonra toplam 1 saat civarı oyun oynadım şuana kadar tekrar sorun yaşamadım.
1 2 gün daha oynayıp sorun yaşamazsam çözüldüğünü söylerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı oyunlarda çerçevesiz tam ekran (borderless full-screen ) de oluyor onu deneyebilirsin.
tarama yaptım ve şuan sorun yok gibi bunu denememe gerek kalmadı ama 1 2 gün içinde sorun yine olursa bunu deneyeceğim son çare

HarlBO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
İbrahim Hamza Önen
Oyun oynarken bir anda masaüstüne atıyor. Oyun kapanmıyor ve oyuna geri dönebiliyorum. Arkaplanda da çalışan bir uygulama yok. Masaüstüne atarken saliselik olarak sanki cmd ekranı gibi bir ekran görüyorum bu ekranı saliselik görüyorum ve gidiyor. Sizce sebebi nedir?
Bir virüs olabilir mi ya da arkaplanda çalışan bilmediğim bir uygulama olabilir mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.
bildirimleri kapatmayı dene

Top Bottom