Neler Yeni

Oyun oynarken mide bulantısı

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Sadece valorant oynuyorum dün arkadaşlar the forest al girelim dediler tamam dedim 1 saat oynadım falan başım dönmeye biden bulanmaya ter basmaya başladı çocukluğumdan beri oyun oynarım ilk defa yaşadım teyit etmek için az önce yine girdim yine aynısı oldu fakat bu sefer daha erken etki etti 15 dakika oynadım oynamadım aynı etkiler tekrar gelmeye başladı grafikler ulturada her şey çok renkli ondan olabilir bilmiyorum bunu yaşayan varmı Valorant da sorun yok ama bu oyunda böyle bişey yaşadım doktora gitmem lazım mı acaba bide orucum yani açtım ve monitör 240 hz bunların etkileri daha çok arttırdığını düşündüm

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben ELMB modun da aynı durumu yaşıyorum. Bir de otoüsün en arkasında telefona bakıyorsam miğem bulanıp başım dönüyor :D

SadeceSeyf

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ELMB de 165 hz monitor aldım yeni denerken farkettim. Belki de bünye alışkın değildir :D
Fakirlik kanimizda var grafikleri düşürup deniycegim akşam bide
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ELMB de 165 hz monitor aldım yeni denerken farkettim. Belki de bünye alışkın değildir :D
Zaten forest ti fazla beğenmemiştim ama valorant da falan diğer oyunlarda da başıma gelicek diye korkuyorum en iyisi bı gözlük alim

Deisoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuz Bulut
Aynı sıkıntı bendede var googlede arattım bu forum çıktı, kuzenimle birlikte başladık o 10dakika sonra midem bulandı dedi çıktı biz oynamaya devam ettik 5dakika sonrada aynısı bana oldu bende çıktım çok garip

Yabancı bir forumda okuduğuma göre oyundaki fov ve hareket bulanıklığı yaarlarından dolayı oluyomus tavsiyeleri bulanıklığı kapatmak ve fovu normale çekmek veya uzaklaştırmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sıkıntı bendede var googlede arattım bu forum çıktı, kuzenimle birlikte başladık o 10dakika sonra midem bulandı dedi çıktı biz oynamaya devam ettik 5dakika sonrada aynısı bana oldu bende çıktım çok garip

Yabancı bir forumda okuduğuma göre oyundaki fov ve hareket bulanıklığı yaarlarından dolayı oluyomus tavsiyeleri bulanıklığı kapatmak ve fovu normale çekmek veya uzaklaştırmak
Ben direkt sildim oyunu çok kötü yapmıştı beni reis

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,721
İsim
Oozdmrsm
Sadece valorant oynuyorum dün arkadaşlar the forest al girelim dediler tamam dedim 1 saat oynadım falan başım dönmeye biden bulanmaya ter basmaya başladı çocukluğumdan beri oyun oynarım ilk defa yaşadım teyit etmek için az önce yine girdim yine aynısı oldu fakat bu sefer daha erken etki etti 15 dakika oynadım oynamadım aynı etkiler tekrar gelmeye başladı grafikler ulturada her şey çok renkli ondan olabilir bilmiyorum bunu yaşayan varmı Valorant da sorun yok ama bu oyunda böyle bişey yaşadım doktora gitmem lazım mı acaba bide orucum yani açtım ve monitör 240 hz bunların etkileri daha çok arttırdığını düşündüm
Bu tür vakalarda doktora danışman daha iyi olur belki epilepsi geçirdin bilemeyiz

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Aynısını PS'de 4k tvde oyun oynarken yaşamıştım. Ama sadece konsolda oluyordu bana ekran çok büyüktü ve sürekli döndürüyordum ya bence bu lunaparkta mide bulandıracak bir şeye binmek gibi. Belki de bi hastalıktır bilemem görün istersen doktora.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,895
Üyeler
167,019
Son üye
makkus01
Top Bottom