Neler Yeni

Oyun oynarken oyun 1fps'e düşüyor bilgisayar ötüyor

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Emirhan Ceyran
Oyun oynarken önce rahat başlıyorum ardından oyunda hafif hafif fps düşerek sonun 0-1fps oluyor. Windows resmen çöküyor. Ama herhangi bir hata almıyorum bu yaşanıyorken. Bilgisayarı yeniden başlatıp aynı şekilde tekrar işlem sağlıyorum fakat sonuç aynı, yine 20 dakika sonra aynı sorunu yaşatmaya başlıyor. Bir arkadaş ekran kartı driverımın güncel olmasından kaynaklandığını söylemiş. Fakat eski sürümü nasıl indireceğimi bilmiyorum şu anda ekran kartı uygulaması mevcut değil ve oyuna girince 8-9 fps arası takılmalar yaşanıyor ne yapmam lazım?

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Mehmet sunal
1 fps alırken işlemci kullanımınız ne durumda ona bakar mısınız

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Emirhan Ceyran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 fps alırken işlemci kullanımınız ne durumda ona bakar mısınız
her seferinde görev yöneticisini açmaya çalışıyorum fakat fps çöküşte olduğu için açamıyorum. Forumda biri ekran kartı driverının sürümü güncel olduğu için böyle bir hata alınabileceğini söylemiş birine onu deneyeyim dedim eski sürümünü de bulamadım. Ekran kartı RX 6750XT
Mesaj otomatik birleştirildi:

güncelleme: yalnızca oyun oynarken yaşanıyor. Gün boyu oyun dışındaki işlerim için çalıştırdım ve herhangi bir sorun yaşamadım.

Son düzenleme:

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Fatih Öztürk
her seferinde görev yöneticisini açmaya çalışıyorum fakat fps çöküşte olduğu için açamıyorum. Forumda biri ekran kartı driverının sürümü güncel olduğu için böyle bir hata alınabileceğini söylemiş birine onu deneyeyim dedim eski sürümünü de bulamadım. Ekran kartı RX 6750XT
Mesaj otomatik birleştirildi:

güncelleme: yalnızca oyun oynarken yaşanıyor. Gün boyu oyun dışındaki işlerim için çalıştırdım ve herhangi bir sorun yaşamadım.
windows ne kulanıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,017
Üyeler
172,022
Son üye
drkasseria
Top Bottom