evet nereden bildin reis 1600 saatim var ama makinayımsizin cs:go da 3000 saatiniz mi vardı
Sinirlenmek istemiyorsan rekabetçi oyun oynama. Bu kadar basitOyun oynarken sinirleniyorum ne yapmalıyım ?
hayır oynamıyorum ben ya bende sinirleniyorum çünkü valorant oynuyordum ekran kartım gitti oynayamıyorum onu dabir konumda söylediniz. rank ne hala oynuyomusunuz
ampulu nasıl kıramyı becerdin asjşdhnsakdhjnsajldkanşhdoh pşlkdiAynı sorun bendede var 2-3 tane klavye kırdım. Ampul bile kırdım. En sonunda takım olmayınca LoL, csgo, valorant oynamamaya başladım. Bir tık düzeldi
Colm O'driscoll'a ana avrat sövdüm, Dutch'a da öyle, Ajanlara da öyle. Pişman değilim.Bence sen deçok takmaOyun oynarken sinirleniyorum ne yapmalıyım ?
Oyun oynamaOyun oynarken sinirleniyorum ne yapmalıyım ?
anladım rekabetçiye çağıracaktım neysehayır oynamıyorum ben ya bende sinirleniyorum çünkü valorant oynuyordum ekran kartım gitti oynayamıyorum onu da
Mesaj otomatik birleştirildi:
ampulu nasıl kıramyı becerdin asjşdhnsakdhjnsajldkanşhdoh pşlkdi
Benim avizem yere alçaktı biraz. Sinirle insanın gözü dönüyor bende ona vurmuştum o anhayır oynamıyorum ben ya bende sinirleniyorum çünkü valorant oynuyordum ekran kartım gitti oynayamıyorum onu da
Mesaj otomatik birleştirildi:
ampulu nasıl kıramyı becerdin asjşdhnsakdhjnsajldkanşhdoh pşlkdi
yemek yicem atabilirizanladım rekabetçiye çağıracaktım neyse
anladım reis geçmiş olsunBenim avizem yere alçaktı biraz. Sinirle insanın gözü dönüyor bende ona vurmuştum o an
O oyun hala yaşıyormu ya en son 7-8 yıl önce facebookta oynuyordum onuBırak kanser olursun ben cs de oluyordum bıraktım dragon city oynuyorum kafam rahat.