Neler Yeni

Oyun Oynarken Sorun Yaşiyorum Da-g5 Si̇stem

Lamex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cemal KURT
Merhaba arkadaşlar sistemim DA-G5 valorant oynarken anide
v2.png
n valorant donuyor ve kapa
unknown.png
nıyor bugunde lol oynarken alt + tab atıp duruyordum bir anda lol de kapandı bugun böyle bir ekran geldi bundan önce gelen hatada errorlu olan yani napmam gerekiyor aldığımdan beri bu sıkıntıyı yaşıyorum ve artık sinir bozucu bi hale geldi amd ekran kartı sürücüsünü sildim tekrar yükledim tekrar sıkıntı devam etti bu kezde ekran kartının bi alt sürücüsü yükledim şuanda o halde ve halen daha sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz ?

-ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar sistemim DA-G5 valorant oynarken aniden donuyor ve kapanıyor bugunde lol oynarken alt + tab atıp duruyordum bir anda lol de kapandı bugun böyle bir ekran geldi bundan önce gelen hatada errorlu olan yani napmam gerekiyor aldığımdan beri bu sıkıntıyı yaşıyorum ve artık sinir bozucu bi hale geldi amd ekran kartı sürücüsünü sildim tekrar yükledim tekrar sıkıntı devam etti bu kezde ekran kartının bi alt sürücüsü yükledim şuanda o halde ve halen daha sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz ?

Merhaba arkadaşlar sistemim DA-G5 valorant oynarken anideAlıntıyı görüntülen valorant donuyor ve kapaAlıntıyı görüntülenıyor bugunde lol oynarken alt + tab atıp duruyordum bir anda lol de kapandı bugun böyle bir ekran geldi bundan önce gelen hatada errorlu olan yani napmam gerekiyor aldığımdan beri bu sıkıntıyı yaşıyorum ve artık sinir bozucu bi hale geldi amd ekran kartı sürücüsünü sildim tekrar yükledim tekrar sıkıntı devam etti bu kezde ekran kartının bi alt sürücüsü yükledim şuanda o halde ve halen daha sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz ?

-ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Merhaba arkadaşlar sistemim DA-G5 valorant oynarken aniden donuyor ve kapanıyor bugunde lol oynarken alt + tab atıp duruyordum bir anda lol de kapandı bugun böyle bir ekran geldi bundan önce gelen hatada errorlu olan yani napmam gerekiyor aldığımdan beri bu sıkıntıyı yaşıyorum ve artık sinir bozucu bi hale geldi amd ekran kartı sürücüsünü sildim tekrar yükledim tekrar sıkıntı devam etti bu kezde ekran kartının bi alt sürücüsü yükledim şuanda o halde ve halen daha sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz ?
Da g4 ve g5'le ilgili çok sorun yaşayan var ucuz diye sorunlu urunmu gönderdiler ne yaptılar sizlere

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
driverı kururken minimal şekilde yüklemeyi seçer misiniz? full kurulum yerine.

Merhaba arkadaşlar sistemim DA-G5 valorant oynarken anideAlıntıyı görüntülen valorant donuyor ve kapaAlıntıyı görüntülenıyor bugunde lol oynarken alt + tab atıp duruyordum bir anda lol de kapandı bugun böyle bir ekran geldi bundan önce gelen hatada errorlu olan yani napmam gerekiyor aldığımdan beri bu sıkıntıyı yaşıyorum ve artık sinir bozucu bi hale geldi amd ekran kartı sürücüsünü sildim tekrar yükledim tekrar sıkıntı devam etti bu kezde ekran kartının bi alt sürücüsü yükledim şuanda o halde ve halen daha sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz ?

-ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Ddu ilemi sildiniz driverleri?

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Yılmaz Yaşar
DDU ile ekran kartını sil sonra sitesinden WHQL olanı kur sorun yaşamazsın

Lamex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cemal KURT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ddu ilemi sildiniz driverleri?
evet

DDU ile ekran kartını sil sonra sitesinden WHQL olanı kur sorun yaşamazsın
deneyeceğim

Da g4 ve g5'le ilgili çok sorun yaşayan var ucuz diye sorunlu urunmu gönderdiler ne yaptılar sizlere
bilmiyorum ki hocam...

driverı kururken minimal şekilde yüklemeyi seçer misiniz? full kurulum yerine.
özelden yardımcı olur musunuz acaba

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
evet

deneyeceğim

bilmiyorum ki hocam...

özelden yardımcı olur musunuz acaba
Driver yükleme ekranına gel, SS at orayı bana.

Lamex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cemal KURT
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,838