Merhaba arkadaşlar sistemim DA-G5 valorant oynarken anide
n valorant donuyor ve kapa
nıyor bugunde lol oynarken alt + tab atıp duruyordum bir anda lol de kapandı bugun böyle bir ekran geldi bundan önce gelen hatada errorlu olan yani napmam gerekiyor aldığımdan beri bu sıkıntıyı yaşıyorum ve artık sinir bozucu bi hale geldi amd ekran kartı sürücüsünü sildim tekrar yükledim tekrar sıkıntı devam etti bu kezde ekran kartının bi alt sürücüsü yükledim şuanda o halde ve halen daha sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz ?
-ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Merhaba arkadaşlar sistemim DA-G5 valorant oynarken aniden donuyor ve kapanıyor bugunde lol oynarken alt + tab atıp duruyordum bir anda lol de kapandı bugun böyle bir ekran geldi bundan önce gelen hatada errorlu olan yani napmam gerekiyor aldığımdan beri bu sıkıntıyı yaşıyorum ve artık sinir bozucu bi hale geldi amd ekran kartı sürücüsünü sildim tekrar yükledim tekrar sıkıntı devam etti bu kezde ekran kartının bi alt sürücüsü yükledim şuanda o halde ve halen daha sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz ?
-ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merhaba arkadaşlar sistemim DA-G5 valorant oynarken aniden donuyor ve kapanıyor bugunde lol oynarken alt + tab atıp duruyordum bir anda lol de kapandı bugun böyle bir ekran geldi bundan önce gelen hatada errorlu olan yani napmam gerekiyor aldığımdan beri bu sıkıntıyı yaşıyorum ve artık sinir bozucu bi hale geldi amd ekran kartı sürücüsünü sildim tekrar yükledim tekrar sıkıntı devam etti bu kezde ekran kartının bi alt sürücüsü yükledim şuanda o halde ve halen daha sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz ?