Sistem diski olarak kullandığın HDD ise yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum. Steam'de oraya kurulu olduğu için onu kullanıyordur otomatik.Nasıl yani, ne yapmam gerek durumu düzeltmek için?
Güncelleme 8 GB kadar, diskte boş alan 40 GB kadar, sence mantıklı mı?SSD'de güncellemeyi indirip yamalayacak kadar alan yok hdd indirip ssdye atıyor biraz alan açarsan çözülür.
Hayir sistem diski SSDSistem diski olarak kullandığın HDD ise yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum. Steam'de oraya kurulu olduğu için onu kullanıyordur otomatik.
Evet mantıklı. Kritik seviyenin altında boş alan. Oyun indirdiğin zaman da epicteki gibi kaç gb yazarsa onu indirmiyorsun oyunu indiriyor daha sonra açıyor bu nedenle daha fazla disk alanı istiyor senden. Bunda da indirip açıp yamalayacak fakat alan çok az olduğu için oyunu hdd indirip bunu yapıyor.Güncelleme 8 GB kadar, diskte boş alan 40 GB kadar, sence mantıklı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayir sistem diski SSD
Yer açtım fakat halen HDD'ye indirmeye devam ediyor.Evet mantıklı. Kritik seviyenin altında boş alan. Oyun indirdiğin zaman da epicteki gibi kaç gb yazarsa onu indirmiyorsun oyunu indiriyor daha sonra açıyor bu nedenle daha fazla disk alanı istiyor senden. Bunda da indirip açıp yamalayacak fakat alan çok az olduğu için oyunu hdd indirip bunu yapıyor.
Birebir aynısı oluyordu, araştırdım, sorunun bunun olduğunu gördüm ve alan boşalttım şuan istediğim gibi ssdye indirip güncelliyor.
Yaklaşık ne kadar açtınız?Yer açtım fakat halen HDD'ye indirmeye devam ediyor.
Sıradaki güncellemelerde düzelmiş olmasını ummaktan başka çare yok sanırım. Arkadaşın dediği gibi güncellemeden önce hdd kapatacak bi bat dosyası oluşturabilirsin.120 GB