Neler Yeni

Oyun Şirketlerine Binlerce Zarar Vermiş Toprak Koç'a Tepki

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,095
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
doların apksını bekliyoruz toprak krdş

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konuda bariz alıntı yapılmış. Kaynak belirtiniz. İntihâl bir suçtur.

5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu‘na göre de intihal suçu cezai yaptırıma bağlanmıştır. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 71 inci maddesinin 3 üncü bendi “Bir eserden kaynak göstermeksizin iktibasta bulunan kişi altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezasıyla cezalandırılır” hükmüne amirdir. Aynı maddenin 5 inci bendinde “Bir eserle ilgili olarak yetersiz, yanlış veya aldatıcı mahiyette kaynak gösteren kişi, altı aya kadar hapis cezası ile cezalandırılacağına” hükmedilmektedir. Ancak 5846 sayılı Kanun’a göre adli yargıda intihal suçu şikayet e bağlı suçlardandır. İntihal suçu şikayeti geçerli olabilmesi için hak sahiplerinin veya üyesi oldukları meslek birliklerinin haklarını kanıtlayan belge ve sair delilleri Cumhuriyet başsavcılığına vermeleri gerekir. Bu belge ve sair delillerin şikayet süresi içinde Cumhuriyet başsavcılığına verilmemesi halinde kovuşturmaya yer olmadığı kararı verilir.

Kaynak
Forumda kaynak belirtmenin zorunda olduğunu bilmiyordum, bilgilendirme için teşekkürler.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Android oyun club girince ototomatikmen hocam diyorum

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Tepki serimizde konular bulmaya çalışıyoruz bugünde Toprak Koç'a tepki gösterdik.
İnstagramda ki postun aynısını buraya yazarak tepki göstermek yerine özgün bir konu seçip özgün bir yazı ile tepki gösterirseniz belki sizi ciddiye alabilirim, tepki gösterecek iseniz kendinize tepki gösterin çalıntı yazı ve konu ile tepki konusu açtığınız için. Kaldı ki çok büyük ihtimal Crack windows veya oem key kullanarak aktif ettiğiniz windowstan bunu yazmanız gerçekten ironik.

VorleN

80+ Silver
Hocam hayat apk ne zaman gelir

Ekler

• indir.png
    indir.png
    7 KB · Hit: 153

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İnstagramda ki postun aynısını buraya yazarak tepki göstermek yerine özgün bir konu seçip özgün bir yazı ile tepki gösterirseniz belki sizi ciddiye alabilirim, tepki gösterecek iseniz kendinize tepki gösterin çalıntı yazı ve konu ile tepki konusu açtığınız için. Kaldı ki çok büyük ihtimal Crack windows veya oem key kullanarak aktif ettiğiniz windowstan bunu yazmanız gerçekten ironik.
Instagram'daki hangi post bana gösterir misiniz ?

Konu işinize gelmeyince crack oluyoruz. Instagramdan bakıyoruz. Öyle oluyoruz böyle oluyoruz !

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Instagram'daki hangi post bana gösterir misiniz ?

Konu işinize gelmeyince crack oluyoruz. Instagramdan bakıyoruz. Öyle oluyoruz böyle oluyoruz !
Daha demin instagramda gezinirken gördüm boş yapmaya gerek yok yazısına kadar aynıydı postu bulunca atacağım bekleyin, Kaldı ki crack windows kullandığınızı da bir nevi kabul etmişsiniz ben de size tepki gösteriyorum crack windows kullandığınız için.

Evet buldum postu.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sadece bir yerden bilgi aldım onu da @Treyarch'ın uyarısı ile konuya kaynak olarak ekledim.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
@cagataymetehan ile Tepki serimizin 3.konusuna hoş geldiniz !

Bugün Toprak Koç'a tepki göstereceğiz.

Birkaç bilgi dışında, hakkında pek bir bilgi bulunmazken, ekşi sözlükte verilen detaylara göre oyun ve uygulamaların APK dosyalarını paylaştığı Android Clup sitesinin sahibi olduğu bilgisi verilmekte.

Fakat bunu dışında farklı bir intenet sitesinde ise Toprak Koç hakkında “tüm mobil oyunları ücretsiz ve hileli oynamanızı sağlayan kişi” cümlesiyle tanımlamakta.

Toprak Koç'un bu zamana kadar erişebildigimiz 2 fotoğrafı var ve güncel değiller.

Toprak Koç belki de sahte bir kişi arkasında bir grup var bilemiyoruz ama bildiğimiz bir şey var !

TEPKİ : Toprak Koç veya arkasındaki grup hala deşifre edilemedi ve firmalara yapımcılara oyunlara büyük zarar verdiler ve hala vermekteler. Bu kişi veya kişileri bazılarımız hala desteklemekte...

Kaynak

Hocam o iş öyle olmuyor :d

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha demin instagramda gezinirken gördüm boş yapmaya gerek yok yazısına kadar aynıydı postu bulunca atacağım bekleyin, Kaldı ki crack windows kullandığınızı da bir nevi kabul etmişsiniz ben de size tepki gösteriyorum crack windows kullandığınız için.
Senin görmen benim oradan gördüğüm anlamına mı geliyor tekrardan söylüyorum sadece bir kaynak var onu da buraya yazdım.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Toprak AB a laf yok hocam

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih