D deniz58 80+ Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 15 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Deniz Şaşkın 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 bwNN yazmış: Dying Light sürükliyeci ve güzel ben arkadaşımla oynadım. Devamı için tıklayın... sadece izlemiştim ama olabilir güzel oyun Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Şubat 2021 cevap veren herkese teşekkür ederim birkaç tane kaptım
bwNN yazmış: Dying Light sürükliyeci ve güzel ben arkadaşımla oynadım. Devamı için tıklayın... sadece izlemiştim ama olabilir güzel oyun Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Şubat 2021 cevap veren herkese teşekkür ederim birkaç tane kaptım
B bwNN 80+ Silver Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 3,389 25 Şubat 2021 #15 deniz58 yazmış: sadece izlemiştim ama olabilir güzel oyun Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Şubat 2021 cevap veren herkese teşekkür ederim birkaç tane kaptım Devamı için tıklayın... Şöyle diyim hikayeli oyunları oynamaktan zevk almazdım ama bu zevk veriyor gerçekten bide the fallowing i efsane araç felan sürebiliyorsun
deniz58 yazmış: sadece izlemiştim ama olabilir güzel oyun Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Şubat 2021 cevap veren herkese teşekkür ederim birkaç tane kaptım Devamı için tıklayın... Şöyle diyim hikayeli oyunları oynamaktan zevk almazdım ama bu zevk veriyor gerçekten bide the fallowing i efsane araç felan sürebiliyorsun