Neler Yeni

Oyun ve bilgisayar mühendisliği laptop

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sarp Yıldırım
Merhabalar YKS nin bitimiyle benim bir laptop alma ihtiyacım var. Bilgidayar mührndisliği okuyacağım ve aynı zamanda oyun oynamayı çok seven biriyim ama bilgisayarlardan da bir o kadar anlamıyorum. Bütçem 10.000tlye kadar çıkabilir ve bana laptop veya nereden neye bakmam gerektiği gibi öneriler sunabilir misiniz? Teşekkürler

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İtopyadan bakılabilir.

xsupgod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kağan
Casper excalibur g900 öneririm bütçene göre donanımını özelleştirebiliyosun ısınma sorununu halletmişler ve tasarımı dışarıda, okulda kullanmak için uygun öneririm

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Merhabalar YKS nin bitimiyle benim bir laptop alma ihtiyacım var. Bilgidayar mührndisliği okuyacağım ve aynı zamanda oyun oynamayı çok seven biriyim ama bilgisayarlardan da bir o kadar anlamıyorum. Bütçem 10.000tlye kadar çıkabilir ve bana laptop veya nereden neye bakmam gerektiği gibi öneriler sunabilir misiniz? Teşekkürler
en kaliteli ve uzun ömürlü marka msi o yüzden bunu öneririm. ayrıca hepsiburada dan laptop bakın bence.
bu paraya monster notebook rtx 2060 alınır ama o zaman da malzeme kalitesi ve bilgisayarın ömrü kısalır. karar size kalmış.

Top Bottom