Oyun ve ders için oyuncu koltuğu öneri

enes33

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba arkadaşlar hem oyun oynarken hem ders çalışırken rahat iyi bir oyuncu koltuğu istiyorum ofis koltuklarına falan baktım da çok rahat değil gibiler ama oyuncu koltuğu deneme fırsatım olmadı rahat olduğunu söyleniyor o yüzden oyuncu koltuğuna bakıyorum.
Bütçem en fazla 8 9 bin TL.

Bu V6 ve V2 kumaşlar arasındaki farklar ne ve kolçaklar rahat mı biraz küçük görünüyor
Başka markada önerebilirsiniz ben Hawk iyi diye bunları attım.

Bu koltugu 2023 yılında aldım ve hala onu kullanıyorum memnunum sırt ve boyun yastıgı var geniş arkaya tam yatıyor ama o kadar yatıracagını sanmıyorum 2ncı yılın sonunda şu oldu sadece ben cok yayılarak ve arkaya yattıgım ıcın artık dişlileri zorlamaktan 2 kademe geriye atarsam ve yaslanırsam otomatik geriye gidiyo komple ilk 1-2 kademe tutuyo ama 3. kademe dayanmıyor baskıya ve komple tak tak tak diye arkaya gidiyosun ulan düşüyo muyum acaba olup irkilip kalkıyosun :D ama çok iyi bence benım öküzlüğümden bozuldu acıkcası ürün sağlam buna da bir bak derim.
2023 yılında 4.000 tl ye almıstım fiyatı görünce biraz pahalanmış :D şuan koltuk fiyatlarını bılmıyorum analiz yaparsın

Geri