Neler Yeni

Oyun Ve Edit İçin Pc Önerisi

TheOrhaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orhan
Bütçe
30
Şuan ki sistemim rx6600 r5 3600 fakat bazı oyunlarda işlemci düşük geliyor ssd depolamam kötü olduğu için pc hızı yavaş ve sürekli depolama sorunu yaşıyorum.
Bende kökten çözmek için yükseltmek yerine yeni bir pc almaya karar verdim parçalardan pek fazla anlamıyorum bana şu şekilde bir pc veya parça önerebilir misiniz?
Beklentilerim:
-Şuan en yüksek sistem isteyen oyun ne bilmiyorum ama alan wake 2 gibi oyunları kasmadan oynamak istiyorum en yüksek ayarlara gerek yok işimi görsün yeter.
-YouTube üzerinde video paylaşıyorum ve stock videolar, hazır videoları depolamak için veya videonun hızlı şekilde inmesi için güçlü bir ssd
Bütçe tam kesin değil şimdilik 25-30 düşünüyorum monitörde alacağım için fakat bu bütçeye olmazda 40k yapabilirim ama dediğim gibi şimdilik max 30k

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Yunus
Bence güçlü bir ssd alıp bilgisayar bakımımı yapıp devam edebilirsin eğer daha iyi bir sisteme geçmek istiyor iseniz ddr5 geçebilirsiniz

TheOrhaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence güçlü bir ssd alıp bilgisayar bakımımı yapıp devam edebilirsin eğer daha iyi bir sisteme geçmek istiyor iseniz ddr5 geçebilirsiniz
evet ddr5 düşünüyorum.
kasam eski tip bir kasa 1tb ssd 3.5-4k civarı sadece ssd için bu kadar masraf yapmaktansa tamamen yükseltmek istedim

xTURANN

80+ Silver
5600 - 7500F / 4060Ti Sisteme geçmen kısa vadede işini görecektir.

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Yunus
evet ddr5 düşünüyorum.
kasam eski tip bir kasa 1tb ssd 3.5-4k civarı sadece ssd için bu kadar masraf yapmaktansa tamamen yükseltmek istedim
Sistem özelliklerin güzel güzel bir kasa tercihi yapıp +ssd alırsan çok güzel olur bence boş yere sisteme toplamana gerek yok toplasan bile düşündüğün kadar performans artışı olmaz

Top Bottom