Çözüldü✓ 20 k sistem önerisi iş ve oyun için

KaanBekir

80+
Reaksiyon skoru
39
Arkadaşlar bütçem 20bin oyun oynuyorum fakat öyle çok oyun için değil de iş için pc istiyorum müzikle uğraşıyorum stüdyo programlarında hızlı olacak depolama yüksek olacak tavsiye istiyorum. Hikayeli oyunlar oynuyorum yani rx6600 yeterli olabilir yani.

Arkadaşlar bütçem 20bin oyun oynuyorum fakat öyle çok oyun için değil de iş için pc istiyorum müzikle uğraşıyorum stüdyo programlarında hızlı olacak depolama yüksek olacak tavsiye istiyorum. Hikayeli oyunlar oynuyorum yani rx6600 yeterli olabilir yani.

Stüdyo vs işleriyle uğraşıyorsan rtx alman daha iyi olur

İkiside mağazalarda bayram sonu stok bitmezse gidip alabilirsin özelleştirme mevcut

Bu sistemi 17ye topladım işimi görür mü

Ekler

• Screenshot_20240615-142036.jpg
    Screenshot_20240615-142036.jpg
    290.6 KB · Hit: 53
İşlemciyi 12400f
Ssd'yi kioxia 1 tb
kasayı da isteğe bağlı msi yapabilirsin bi tık daha güvenilir olur.
Bu şekilde 18740 TL.
Bu kafama yattı f/p açısından sizce şimdi alayım mı yoksa bayramdan sonra sistemler ucuzlar mı acelem yok zaten

Bu kafama yattı f/p açısından sizce şimdi alayım mı yoksa bayramdan sonra sistemler ucuzlar mı acelem yok zaten
Bence alın 300-500 için beklemeye değmez.
En taban sistemler zaten bunlar bu ayarda kasanın düşeceği max fiyat bu daha altını görmez.
Bayram sonu ufaktan yükselişe geçer illaki.

Bence alın 300-500 için beklemeye değmez.
En taban sistemler zaten bunlar bu ayarda kasanın düşeceği max fiyat bu daha altını görmez.
Bayram sonu ufaktan yükselişe geçer illaki.
Teşekkür ederim özelleştirip aldım kioxia ssd yoktu stokta o üzdü, 20kya mağazadan aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,741
Üyeler
185,313
Son üye
kalderakmı
Geri