Neler Yeni

Oyun ve eğitim için laptop önerisi (30.000TL)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert-Güneş

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Daha önce kararsız kaldığım için sormuştum en son bu laptopu kararlaştırmıştım ama gözden kaçırmamak adına tekrar sormak istiyorum. Bu bütçeye daha iyisi olur mu?

Merhabalar geç cevap için özür dilerim, Max-Q cihaz önermiyorum bu fiyata. Şuna bakabilirsiniz. 140W 3070 I7 11800H. Omen'da ise bu durum sadece 100W. https://www.n11.com/urun/monster-tu...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert-Güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Monster'dan yana iyi geri dönütler almadım. Bu kasası hakkında detaylı bilgiye sahip misiniz?
TongFang kasa gayet soğutma tarafında başarılı kendisi, Monster tarafında Abra Clevo kasalar için bu problem geçerli. Çünkü dandikler. TongFang ve MSI kasalar gayet alınabilir düzeydeler. 140 W 3070 ve I7 11800H'da bir avantaj sizin için. MUX Switch olması sizin için avantaj. Omen'da yok diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert-Güneş
TongFang kasa gayet soğutma tarafında başarılı kendisi, Monster tarafında Abra Clevo kasalar için bu problem geçerli. Çünkü dandikler. TongFang ve MSI kasalar gayet alınabilir düzeydeler. 140 W 3070 ve I7 11800H'da bir avantaj sizin için. MUX Switch olması sizin için avantaj. Omen'da yok diye biliyorum.
Bilgi için teşekkür ederim dediklerinizle birlikte aklıma yattı. Yine de önerisi olacak arkadaşlar için konu hala açık. Monster'in bu modeli önde gözüküyor şu an.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert-Güneş

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

Bu nasıl @berke. ?
Bu da gayet iyi hocam alınabilir fakat ekran kısmında biraz sizi üzebilir. Bir de servis durumu var içini açıp ekleme yapamayacaksınız servis durumu kabul etmiyor çünkü, karar sizin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert-Güneş
Bu da gayet iyi hocam alınabilir fakat ekran kısmında biraz sizi üzebilir. Bir de servis durumu var içini açıp ekleme yapamayacaksınız servis durumu kabul etmiyor çünkü, karar sizin.
Bu sonradan ekleme durumunu HP servisi yapıyor mu? Yapabiliyorsa eğer böyle bir modelde var aşağıya bırakacağım. 3060 ve 3070 arasında çoğu oyunda 5-10 FPS fark oynuyor. İşlemci benim daha çok işimi göreceği için 12700H biraz cazip geliyor.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Bu sonradan ekleme durumunu HP servisi yapıyor mu? Yapabiliyorsa eğer böyle bir modelde var aşağıya bırakacağım. 3060 ve 3070 arasında çoğu oyunda 5-10 FPS fark oynuyor. İşlemci benim daha çok işimi göreceği için 12700H biraz cazip geliyor.

Hocam bu cihazı önermem çünkü içinde Max-Q ekran kartı kullanıyor bu fiyata alınabilecek bir model değil kendisi fakat size yeni nesil olan Tulpar T7 v20.5 önerebilirdim fakat Control Center uygulamasında cihazın turbo modu yok. Sadece Ofis modu ve Oyun modu koymuşlar. Servis ne zaman Control Center'a bir güncelleme getirir onu bile bilemiyoruz o konuda biraz sınıfta kalıyor. Dediğim gibi ya eski nesil işlemcili 3070 cihazı seçeceksiniz ya da Acer'i seçeceksiniz karar sizin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert-Güneş
Oyun için laptop alacaksan bu işin piri olmuş firmalardan alacaksın. ASUS, MSI, Monster gibi markalar oyun laptobu konusunda diğerlerine göre açık ara önde.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

Bu cihaz daha iyi değil mi? Hem fiyat olarak uygun hem de içerisinde 6800H gibi yeni nesil bir işlemci var. DDR5 4800MHz RAM'leri var. Max-P modeli ekran kartı 140W'a Dynamic Boost'la çıkabiliyor.
Bu da gayet iyi model bütçe çıkmıyor ise bu da alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun için laptop alacaksan bu işin piri olmuş firmalardan alacaksın. ASUS, MSI, Monster gibi markalar oyun laptobu konusunda diğerlerine göre açık ara önde.
TongFang ve MSI kasalarda Monster gayet başarılı işler çıkarıyorken ve diğer markalardan daha ucuza ve daha iyi laptoplar çıkarıyor ise gayet tercih edilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,102
Üyeler
160,637
Son üye
OturanBoga
Top Bottom