Neler Yeni

Oyun ve iş laptop alınırm (çözüldü)ı

i3-1115G4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
/ᴄ2 Dᴇʟʟ Vᴏꜱᴛʀᴏ 3500
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yunus
mekatronik mühendisliğine gideceğim ve Benim için hem oyun hemde mühendislik programlarını kaldırabilecek bilgisayar önerileriniz var mı her bütçeyi değerlendirip bana uygun olanı seçeceğim;
Şimdiden reşekkürler
İyi bir şey istiyorsan asus alabilirsin gayet iyi modelleri var

Armi3067

80+ Bronze
mekatronik mühendisliğine gideceğim ve Benim için hem oyun hemde mühendislik programlarını kaldırabilecek bilgisayar önerileriniz var mı her bütçeyi değerlendirip bana uygun olanı seçeceğim;
Şimdiden reşekkürler
Monster almanı tavsiye etmem bir çok tanıdığımdan ve araştırmalarıma dayanaraktan performansı çok iyi değil zaten reklam tarafında da büyük kandırmaca var açamadığı oyun olmazsa iade derken ztn her cihaz her oyunu her türlü gerekn ayarlar yapıldı mı açar önemli olan iyi performan ve kalite daha iyi markaları tercih ederim msi, asus gibi. Monster eğer fazla bütçen yoksa al ama muhakkak 16GB ram yükseltmesi yap yoksa sanal ram ile başın büyük belaya girer ve cihazın performansı %35 lik düşüş yaşar buda sana ve verdiğin paraya yazık olur.

keo4eus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ali palabıyık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

GTX 2020

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Enes Taha ardıç
Şimdiden reşekkürler

eğer işten kastın word veya powerpointse alınmaz ama oyun için exelibur monster tercih ederim bunlar dışında gerisi çöp derim

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Şimdiden reşekkürler
Monster tulpar depolamasina 1tb ekle kullan derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,244
Üyeler
163,973
Son üye
Batunah
Top Bottom