Neler Yeni

Oyun veya günlük kullanım için düşük bütçeli telefon

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
5500
Merhabalar ben son zamanlarda kendi telefonumda gerek günlük kullanım olsun gerekse oyun olsun hatta sosyal medyada bile kasma yaşadım bu yüzden düşük bütçem ile hem günlük kullanım için hemde oyun için bir telefon önerisi istiyorum daha önceden yurtdışı telefon almayı planlıyordum ancak bunun şuan mümkün olmadığını keşfettim şuan ise yine yurtdışı telefon almak isterim ancak bunu sahibinden yada diğer tr sitelerinden almak isterim ikince elde olabilir önerileriniz bekliyorum

ikinci ele bir şey diyemem ama sıfırda sizi tatmin edecek bir telefon bulamazsınız bu fiyata

Yedek alıp Sıfırlayıp kullanmaya devam edebilirsin bi nebze rahatlar hızı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onun dışında 5 bin alacağım telefon ortalama aynı performansı verir gibi

Merhabalar ben son zamanlarda kendi telefonumda gerek günlük kullanım olsun gerekse oyun olsun hatta sosyal medyada bile kasma yaşadım bu yüzden düşük bütçem ile hem günlük kullanım için hemde oyun için bir telefon önerisi istiyorum daha önceden yurtdışı telefon almayı planlıyordum ancak bunun şuan mümkün olmadığını keşfettim şuan ise yine yurtdışı telefon almak isterim ancak bunu sahibinden yada diğer tr sitelerinden almak isterim ikince elde olabilir önerileriniz bekliyorum
bu fiyata sifir telefon alirsaniz 6 aya kendi telefonunuzu ararsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,912
Üyeler
173,095
Son üye
Ferid Tağızadə
Geri