Neler Yeni

Oyun + VP alma durumu

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Selamlar, 200TL bütçem var diyelim ki. İki tane ürün alıcam. İlk ürün : Sea of Thieves. Arkadaşlarla birlikte oynayacağım. İndirimlerde 42tl ye düştüğü söyleniyor. İkinci ürün : Valorant VP. Valorant oynayan birisiyim. Yani pek iyi olmasam da oynamayı seviyorum. 135tl'ye 2900VP almayı düşünüyorum. Hem çoğu zaman var olan 1775VP lik güzel skin + battle pass. Sizce bu 200tl yi bu şekilde harcamak mantıklı mı ?
Bence değil Valorant pointsler çok pahalı başka oyun alabilirsin bilgisayarına üstüne koyup ram, ssd takabilirsin.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
200 TL NEDİRKİ ? dışardan bi iskender 30 lira kola falan 35 lira 2 kişi 70 lira yani boşuna değil :)
Keşke 200 TL yi kazanmak o kadar kolay olsaydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ram veya ssd'ye ihtiyacım yok zaten ssd'im var
O zaman vp al ama bence ona verilmez çok pahalı tabii sadece valorant oynuyorsan yatırabilirsin. Bi skin seti 400 tl yanlış hatırlamıyorsam.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Keşke 200 TL yi kazanmak o kadar kolay olsaydı.

O zaman vp al ama bence ona verilmez çok pahalı tabii sadece valorant oynuyorsan yatırabilirsin. Bi skin seti 400 TL yanlış hatırlamıyorsam.
skin seti almam ya

Kenza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Tunahan
Dostum sea Of thieves game passte var gamepass (30) + vp yap hem gamepassten başka oyunlarda denersin.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben her zaman oyun almayı daha ön planda tutuyorum.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Selamlar, 200TL bütçem var diyelim ki. İki tane ürün alıcam. İlk ürün : Sea of Thieves. Arkadaşlarla birlikte oynayacağım. İndirimlerde 42tl ye düştüğü söyleniyor. İkinci ürün : Valorant VP. Valorant oynayan birisiyim. Yani pek iyi olmasam da oynamayı seviyorum. 135tl'ye 2900VP almayı düşünüyorum. Hem çoğu zaman var olan 1775VP lik güzel skin + battle pass. Sizce bu 200tl yi bu şekilde harcamak mantıklı mı ?
bu akşam saat 21.00 da indirim var steam de 35 lira civarına düşmesini bekliyorum sea of thiviesin ,yani sana kalan para 165 lira oluyo buna karşılık 2480vp+575 vp alabilirsin üzerine 10 lira gibi bir para kalıyor onla da sea of thivies oyun içi hayvan alabilirsin. Yani mantıklı gibi yaptığın şey.

Ben her zaman oyun almayı daha ön planda tutuyorum.
hocam konu 2021 mi yazıyor ben mi yanlış görüyorum :)

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Doğru görüyorsunuz. :) Konuya mesaj yazılmış, o yüzden üste çıkmış.
bu akşam saat 21.00 da indirim var steam de 35 lira civarına düşmesini bekliyorum sea of thiviesin ,yani sana kalan para 165 lira oluyo buna karşılık 2480vp+575 vp alabilirsin üzerine 10 lira gibi bir para kalıyor onla da sea of thivies oyun içi hayvan alabilirsin. Yani mantıklı gibi yaptığın şey.

hocam konu 2021 mi yazıyor ben mi yanlış görüyorum :)
dedim noluyor :D

AydNn

80+ Bronze
oyun içi satın alım yapmak bence aptalca o paraya yeni oyunlar alabilirsiniz

ya niye eski konuya yazı yazıyorsunuz bende yeni zanettim ya

Sir Cem T-oker

80+ Gold
oyun içi satın alım yapmak bence aptalca o paraya yeni oyunlar alabilirsiniz

ya niye eski konuya yazı yazıyorsunuz bende yeni zanettim ya
şu yayıncı reis hortlatmış konuyu

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
oyunları steamden vs almak yerine Xbox Gamepass PC alabilirsiniz aylık 30 TL ve içinde 100'den fazla oyun var. kalan paranız ile VP alabilirsiniz.

Top Bottom