bu bütçede konuyu açmadan önce bence biraz diğer konuları araştırsınlar zaten bu bütçede daha iyisi yok herkes bunu öneriyor ürünün değerlendirme sayısına baksana NDİSMSİDMSİWM![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kral sen naptın glimpse aldın mıbu bütçede konuyu açmadan önce bence biraz diğer konuları araştırsınlar zaten bu bütçede daha iyisi yok herkes bunu öneriyor ürünün değerlendirme sayısına baksana NDİSMSİDMSİWM
evet stoğa geldiği gün aldım 48x43 olanıKral sen naptın glimpse aldın mı![]()
Birisi mousepad birisi mouse hocamBunu mu almamı önerirsin yukarıda belirttiğinizi?
Birisi mousepad birisi mouse hocam
Yok onu biliyorum bahsettiğim şey yukarıda önerilen mouse’yi mi almamı önerirsinizBirisi mousepad birisi mouse hocam
TamamdırBirisi mousepad birisi mouse hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Sen bunu al geç direk
Evet hocam, benim attığım plus modelini öneririm.Yok onu biliyorum bahsettiğim şey yukarıda önerilen mouse’yi mi almamı önerirsiniz
Sitede ultra 2.0 modeli var 3kya değer mi pekiEvet hocam, benim attığım plus modelini öneririm.
800mah bataryası var seni normal kullanımda 1 ay şarja takmadan götürür, malzeme kalitesi güzel, performansıda tatmin edici. Bu fiyat bandında alınabilicek en fp üründür.
.Birisi mousepad birisi mouse hocam
![]()
Sen bunu al geç direk
Alınabilir, max bütçe ne kadar?Sitede ultra 2.0 modeli var 3kya değer mi peki
Hocam sence hangisini almamı önerirsin
.