Neler Yeni

oyun ya da yazılım öğrenmek istiyorum?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,786
İsim
emirhan
Herkese merhabalar ben normal yazılım ya da oyun yapmak istiyorum fakat bilgim 0 nereden başlayabilirim bu işe bilmiyorum para kazanmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim (bu siteden öğrenmeyi düşündüm. https://www.udemy.com/

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Uğur Uludağ
Youtubeda unity programı eğitim dersleri var onunla veya unreal engine ile başlayabilirsiniz.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,786
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
para kazanma hevesiyle başlama bu işlere.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Görkem çetinkaya
Google store yükleyebilir miyim yükledikten sonra para kazanır mıyım
Para kazanma düşüncesiyle başlarsan geçmiş olsun dostum.Kendinj gelistirme hedefi ile baslaman lazım.Unreal engine mantıklı ya da programlama dili olarakda c++ olabilir.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,786
İsim
emirhan
Para kazanma düşüncesiyle başlarsan geçmiş olsun dostum.Kendinj gelistirme hedefi ile baslaman lazım.Unreal engine mantıklı ya da programlama dili olarakda c++ olabilir.
peki çok özür dilerim kendimi geliştirmek istiyorum bi ara turkcell de yazılım öğrenme kursu tarzında bir program veriyordu oradan öğrensem nasıl olur ücretsizdi sanırsam ve başlangıç hangi programlama dilini önerirsin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve neler yapabilirim programlama ile bilmediğim için soruyorum en basitinden

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Görkem çetinkaya
peki çok özür dilerim kendimi geliştirmek istiyorum bi ara turkcell de yazılım öğrenme kursu tarzında bir program veriyordu oradan öğrensem nasıl olur ücretsizdi sanırsam ve başlangıç hangi programlama dilini önerirsin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve neler yapabilirim programlama ile bilmediğim için soruyorum en basitinden
İlk önce ne yapmak istediğini araştır chatgpt den vs yardım alabilirsin .Bi konuya odaklan bul ona göre buraya yaz yardımcı olalım.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,786
İsim
emirhan
İlk önce ne yapmak istediğini araştır chatgpt den vs yardım alabilirsin .Bi konuya odaklan bul ona göre buraya yaz yardımcı olalım.
1718741748553.png

böyle reis eğitimler kısmında çıktı sence hangisi iyi olur eğitimlerin arasında ben küçük ateri oyunları gibi bireşy tasarlasam yeter şuanlık

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,786
İsim
emirhan
Dostum suanlik derken bu isler bu şekilde olmaz sanırım yaşınız küçük.
18 e yeni girdim bir bilgim olmadığı için böyle işlerde website tasarımı nasıl yapabilirim hangi program ile ve fotoğrafını attığım turkcell sayfası ile yapabilir miyim öğrenebilir miyim sence bilemedim de kusura bakma sana da çok soru soruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Yazılım işi bir anlık heves ile baslayabileceginiz bir şey değil, uzun emek ve uğraş gerektiriyor.En basit dil pyhton bile tamamen bir seyeler yapabilmek 6 aynızı alır. Gerisini siz düşünün

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Görkem çetinkaya
Direk bi oyun yapmayı
18 e yeni girdim bir bilgim olmadığı için böyle işlerde website tasarımı nasıl yapabilirim hangi program ile ve fotoğrafını attığım turkcell sayfası ile yapabilir miyim öğrenebilir miyim sence bilemedim de kusura bakma sana da çok soru soruyorum
Web site yapmak için 0 dan html css ve javascript ogrenebilirsin.Eğer bunları öğrenmek istemiyorum derseniz wordpress veya drupalı inceleyebilirsin.

Top Bottom