Ne kadar sürede yaptı?Kayra Online adında MMORPG oyunu tek bir kişi tarafından yapıldı. Bence Kayra Online YouTube videolarını falan izleyerek çok faydalı bilgiler öğrenebilirsin.
Biliyordum ama unuttum. 1-1,5 sene diyesim geliyor. Emin değilim. Ama tabii ne kadar sıkı çalıştı falan fişman kısımları olduğu için bu süreç kişiden kişiye değişiklik gösterecektir.Ne kadar sürede yaptı?
Yeni PC'yi alınca boş zamanlarımda yaparım.Biliyordum ama unuttum. 1-1,5 sene diyesim geliyor. Emin değilim. Ama tabii ne kadar sıkı çalıştı falan fişman kısımları olduğu için bu süreç kişiden kişiye değişiklik gösterecektir.
Umarım. Bize de oynamak düşerYeni PC'yi alınca boş zamanlarımda yaparım.
3D istiyorum ama çok zor :/ eğer 3D ye kafam yatmaz ise 2d yaparım. Eğer hiç oyun yapamaz isem Minecraft mod yaparımUmarım. Bize de oynamak düşerBence basit fikirli oyunlar ile başla. Hardcore bir şey yapmana gerek yok.
çık aklımdan among us3D istiyorum ama çok zor :/ eğer 3D ye kafam yatmaz ise 2d yaparım. Eğer hiç oyun yapamaz isem Minecraft mod yaparım![]()
Yarı yarıya. Biraz piyasa biraz zevk. Yazılım mühendisliği istediğim için biraz erkenden öğrenip üni de filan çok zorlanmamak istiyorum.çık aklımdan among usKanka amaç piyasa ise 3D'de işin çok zor. Ama zevk içinse denenebilir tabii ki.
Bence üniversiteden önce, kariyerin için güzel bir atılım olur.Yarı yarıya. Biraz piyasa biraz zevk. Yazılım mühendisliği istediğim için biraz erkenden öğrenip üni de filan çok zorlanmamak istiyorum.