2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Mesela oyun kodlasam satış yapması için şirketlere satabilir miyim?
Oyunu ben yayınlamayacağım ama. Ben sadece kodlayacağım ve satması için oyunu bir şirkete satacağım. Yani benim alacağım para sadece şirkete satmamdan gelecek.Oyunun tutması lazım ama öyle kolay olmaz o.
publisher arıyorsunuz yani?Oyunu ben yayınlamayacağım ama. Ben sadece kodlayacağım ve satması için oyunu bir şirkete satacağım. Yani benim alacağım para sadece şirkete satmamdan gelecek.
Güzel yaparsanız ve şirketlerin dikkatini çekerseniz satarsınız.Mesela oyun kodlasam satış yapması için şirketlere satabilir miyim?
güzel bi oyun olursa tutcağını düşünen bir şirket alabilir belkiOyunu ben yayınlamayacağım ama. Ben sadece kodlayacağım ve satması için oyunu bir şirkete satacağım. Yani benim alacağım para sadece şirkete satmamdan gelecek.
Şuanlık aramıyorum. Belki büyüyünce yapabilir miyim diye merak ettim.publisher arıyorsunuz yani?
@Doğukan Fidan Bilirsin sen böyle şeyleri.Oyunu ben yayınlamayacağım ama. Ben sadece kodlayacağım ve satması için oyunu bir şirkete satacağım. Yani benim alacağım para sadece şirkete satmamdan gelecek.
Nasıl bir oyun planlıyorsun? Indie tarzı Steam'de Yeşil Işık benzeri bir şeye koy.Oyunu ben yayınlamayacağım ama. Ben sadece kodlayacağım ve satması için oyunu bir şirkete satacağım. Yani benim alacağım para sadece şirkete satmamdan gelecek.
Aman aman anlamam ama bir şirkete oyun satmak aşırı zor bir şeydir. Bu tarz işlerde öncelikle "Indıe" bir stüdyo kurulur zaten. Oyunlarda bir başarı yakalanırsa şirketler ile konuşup anlaşılabilir.@Doğukan Fidan Bilirsin sen böyle şeyleri.