Neler Yeni

Oyun yapmaya nerden başlanmalı

Acrux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emin kişioğlu
Merhabalr. Hobi olarak oyun yapabilmek ve yazılım öğrenmek istiyorum. Açıkçası nereden başlayacağımı bi türlü öğrenemedim. Öncelikle bi 2d oyun yapabilmek daha sonrasında 3d oyunlar konusunda kendimi geliştirmek istiyorum. Sizce nereden başlamalıyım hangi programlar kullanmalıyım. Şuan ücretsiz olduğu için Blender öğrenmeye çalışıyorum ama en doğru sekilde yapmak isterim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

fuatm

80+
direkt oyundan girmezdim ben olsam çünkü zorlar önce Python öneririm net sonrasında dilediğin dilleri öğren istediğin şeylere açıl dersleri udemyden seçebilirsin iade seçenekleri de var kafana yatmazsa iade edersin bi bak sen

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Kodu Gamelab ı bir dene. İnternet te videoları var. Seni oraya yönlendirir.

Acrux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emin kişioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kodu Gamelab ı bir dene. İnternet te videoları var. Seni oraya yönlendirir.
Teşekkür ederim bakacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

direkt oyundan girmezdim ben olsam çünkü zorlar önce Python öneririm net sonrasında dilediğin dilleri öğren istediğin şeylere açıl dersleri udemyden seçebilirsin iade seçenekleri de var kafana yatmazsa iade edersin bi bak sen
Zaten az biraz python bilgim vardı ama yinede kendimi yazılım dilleri konusunda da geliştireceğim teşekkür ederim

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Unreal varsa o programdan başlayabilirsin başta zorlayabilir ama öğrenirsen çok iyi işler çıkarabilirsin.

Top Bottom